XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIKA

ja sam baco 50 grama bez  problema  :icon_thumright:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kawasaki

Citat: kajman  u Prosinac 22, 2013, 18:21:21
Meni sa ovom gujom, po ovoj hladnoci i minusima uzivancija loviti :icon_thumright: Zaista ova njena hiper akcija me sve vise i vise odusevljava. "Ujeda" munjevito -neosetno i bezbolno, a riba na ovom stapu je posebna prica......nije ona dzabe hiper super premijum de lux  :toothy9:

Za stuke ne brinite, i dalje plivaju, po ovoj hladnoci cak i na suvom dugo zive i posluzile su samo za fotkanje sa ovom novom Daiwicom Legalis - sta reci, /neke masinice su mi hmm... zaribale-ne smem ni spomenuti koje Josip bi skocio do plafona :takoje:/, a ova i na minusu radi meko i lagano kao i u sred leta! Sta reci, za masinicu ove cenovne, klase? Komplimenti  :ok: Eh i stil je vazan, uklopila se sa stapom tip-top! :notworthy:
ta Daiwa je made in China ako se nevaram
i eto rolice za malo koja daje puno
pase odlicno uz stap  :hi:
Brzi od Bolena.

MIF

Citat: TopMix  u Prosinac 22, 2013, 20:37:29
Kajmane, kolike su najteze glave koje podnosi black mamba?

Tope,aj mi ovo objasni..ili neka druga učena glava....Zar ima glava koje štap ne podnosi??????

maverick

Naravno da neke ne podnosi u radnom rasponu, znaci mozes baciti doslovce koliko hoces, ali ona tezina koja vrh ne cini toliko napetim da otezava samokacenje ili prilikom kontre odradi srednjim odnosno donjim dijelom pa realizacija nije onakva kavu zelimo ...na to su mislili
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Napet vrh i samokačenje....? :mt1032:

maverick

A extra brzi stapovi ni ne traze neke extremne kontre...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

A šta je sa laganim glavama,kod kojih nui nemožeš držati špagu napetu,a kamo li štap?Recimo u spuštanju,prema obali,a glava 5-6 grama....

Mudri

Evo juče RJ probo moju mambu,ald sad neka prizna jel dobra ili nije,ili ga bacam na muke....ako ne prizna ja ću citirat šta je reko,meni ljepo odradila 5 smuđova,jes da nisu veći od kile i po nijedan,ali i soma za guzicu sa glavinjarom cc-a 5 kg,a ljepo je udario,kad sam opalio kontru mislio sam da je bar 20 +.....

rj

ja sam probao 40gramku...ova tvoja je 60 gr ...nit smrdi nit miriši ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

TopMix
sa ovom Mambom 45 gramkom sam bacao najteze glave 15gr inace sasvim lepo radi i glavama od 9gr. Vece nisam bacao jer ja imam za teze glave druge stapove. Tu je pre svega Blastino, pa Masteri 60gr, Dva antaresa 270m 50gramci, Dva originalna CD- a mali 35g veliki 3m 50g. Ron Thompson.......Grejs GRXi 270m 60ht. i da ne nabrajam vise tako da ja nikada nisam bacao teske glave stapom neodgovarajuce gramaze.

kajman

Zaboravih eh kad ne popih kafu prethodno he he
...ta Daiwa je made in China ako se nevaram
Ne varas se - na stopi pise made in China - pravo da ti kazem i sam sam bio skeptican kada mi je Sale u formaksu predlozio bas ovu daiwicu pored drugih skupljih masinica-ali mene te skuplje uopste nisu zanimale imamo sam u dzepu i vise od 150e - bese neka od 10.000 hiljada neto oko 100 e i neka od 150 i neka od 200 i naka od 220, ali boja mi nije odgovarala za blek mambu nijedne od tih skupljih..Sale mi rece- "kajmane mnogi kupise ovu Legalis i svi su je hvalili zato ti je i preporucujem.........Ma O.K. ja cu da je kupim pa neka traje koliko traje bas mi po svemu legla na mambu i po boji a najvise po tezini lagana i sto se meni najvise ali najvise dopalo rucka u T........ne volim one rucike koje nisu u T profilu ma nije da ih ne volim nego ja to ne znam da drzim i da okrecem ako nista drugo kupujem bas zbog te rucke........Ja sam vise prakticar sa vode i kad me vide na Dunavu da pored onoliko skupih masinica -novih i kvalitetnih-varalicarim sa Cormoranvom magnezijom 3500 popadaju u nesvest, a lepo mi covek u radnji nudio kupi odmah dve magnezije kostale oko 45e - ja razmisljao he he da se rasproda, ma ko ce bre da s tim varalicari? Prevario sam se sav kontigent prodat za tri dana.......Rado bih kupio jos jednu 3500 - rezervnu, a novu magneziku ako neko sazna da ima negde u nekoj radnji i 'vata prasinu hehehhe

kajman

Citat: rj  u Prosinac 22, 2013, 19:05:44
isssss...ti šetaš unuke a ja još pravim decu   :icon_flower:  razlika derastična  :rofl2:

Dok ti pravis decu moja unuka vec uveliko sama cupa smudjeve  ;D

A tvoja deca ce slusati bajke o tome kako je tata nekada......... :toothy9:

rj

e nek si mi rekao  :toothy12: znaći ipak si mator  :stripii:

kajman

Nista se ti ne brini za to mator
Kajman i dalje "jase" hehehehhe

rj

Bog te ebo  :eek: tito vaskrso  :eek: