RELAX

Autor Rajo, Studeni 20, 2012, 19:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ervin

Jel' probao neko KingShad?

Rajo

Mislim daje za spore vode ili stajačice mrak al na bržoj vodi mlati repom krupnu vibru i kao takav mi se ne sviđa , podsječa me na manns silikonce po radu .

Ervin

To meni treba za Tisu kada je spora i više liči na jezero nego na reku! Tada u najjačoj struji, u matici, ne koristim glave veće od 18g! :icon_biggrin:
Mene po izgledu podseća na Lunker City Shaker, a verujem da mu je i vibra slična.

zrinkoos

uuuuu kopyto je okidoki,sve u zadnje vrijeme sto sam uspio "isprovocirati" je bilo na muvanje ili kopyto!!! :blob5:

IVEK 85

Citat: Ervin  u Studeni 27, 2012, 19:16:42
To meni treba za Tisu kada je spora i više liči na jezero nego na reku! Tada u najjačoj struji, u matici, ne koristim glave veće od 18g! :icon_biggrin:
Mene po izgledu podseća na Lunker City Shaker, a verujem da mu je i vibra slična.
Sumjnam da je vibra slična ovo je puno mekša guma kod relaxa!

Ervin

U svakom slučaju bih voleo da ga testiram, čak mi i odgovara ako je mekša guma. Moraću ga iskopati preko u Mađarskoj...

MIF

Ja mislim da ti TO ne treba,za ništa.... :toothy9:

Dibidus

Relax Kopyto 6"  (15 cm ) je meni jedan od najdražih Relaxovih silikonaca !

mossi

Citat: mossi  u Studeni 25, 2012, 17:29:05
Juče nabavio Ohio, na prvi pogled dobra guma, malo jaka cena 90 dinara.
Uzeo par komada za probu.

Juče: što mi se svidja kako radi na Dunavu!!!!!!  :icon_thumright: :hello2:

Nadam se zaista lovnoj gumi!
Ali mi se i dalje cena nikako ne dopada.   :nono:

Ako neko ima povoljnu varijantu, ajde neka postavi ponudu da se udružimo u nabavci.
Zainteresovan za 30-tak komada.  :toothy9:

Povoljno smatram sve ispod 80 dinara (0,7 eurića) u SO je 90 rsd tj 0,8e.

raso

mossi

rj

tako je ,,,,,,kopija lunker city shakera ....ja sam lovio na njih ...ovi relaxi neznam kakvi su
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

river

koje veličine Relax-ovih silikonaca koristite za smuđa?

Rajo

2 , 3 , 4 a poneked i 5 .  :icon_biggrin:
Najčešće 4  :icon_thumright:

marin.sk

...moj doprinos temi....   :hello:

1.25'' za ultra light

2'' za ul i malo više

3-L i 3x3

4-L

4'' shad

5'' shad

...treminatora i ohio još nisam upisao pa nemam fotke...   :toothy10: