lorist

Autor genjura, Rujan 05, 2013, 19:07:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

jeste tačno. što se tiče orki pa može se reći i robe može se naći svega .ali uglavnom skupi se uvek dobra ekipica. ja se nadam da ću ići ako ne zajebem nešto

maverick

Pa vidim da pojedine , ustvari vecina radnji po obliznjim mjestima u Srb muci muku da mi kompletira naruzdbu orki od 50 vrecica odredjenih duzina i dekora...kazu teska situacija u orki....valjda prave za lorist
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A onda će mo morati na taj sajam, nije Novi Sad preko svijeta, sat i pol i tamo smo. :icon_salut:

Juzba

ja ću uzeti tamo što budem zatekao
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

milan-so

Ja nisam bio poslednje 2 godine, a kako stvari stoje skoro neću ni ići ... Slaba ponuda, skoro pa bez sajamskih popusta ... Bolja ponuda za lovce nego ribolovce ...
Za vas iz HR bih preporučio da Lorist planirate u kombinaciji sa još nečim u SR, da ne potežete put samo zbog toga ...

genjura

Citat: maverick  u Rujan 06, 2013, 22:14:37
Pa vidim da pojedine , ustvari vecina radnji po obliznjim mjestima u Srb muci muku da mi kompletira naruzdbu orki od 50 vrecica odredjenih duzina i dekora...kazu teska situacija u orki....valjda prave za lorist
pa onda ti je najbolje maverick da kontaktiraš ljude iz eurofisha pa da ti ostave .tako sam ja napravio prošlegodine uz pomoć kolege :icon_thumright:

maverick

probacu...a milane nama je jedino super da to kombiniramo s nekom janjetinom.,... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Teško da je to bolje. Eurofish ima jače cene od nekih maloprodaja u našoj/vašoj blizini  :BangHead:

Proverio pre neki dan, pitajte mavericka  :icon_biggrin:

Juzba

pa formax i janjetina je još u kombinaciji :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Kod nas su orke otisle s cijenom i to debelo...

milan-so

Sutra, sabajle, ću se videti sa "pravim" Milanom  :icon_biggrin:
Probaj, ako već nisi, sa onom drugom radnjom ...

maverick

Narucio sam kod gospodje Borke, samo nije sigurna sta ce sve dobiti  :thumbsup: u torak ili srijedu dolazim..ili dolazimo po udice i gumice  :icon_salut:

twister011

Citat: maverick  u Rujan 06, 2013, 22:14:37

Da li se ti to nesto naljutio na mene :icon_scratch:

twister011

Citat: genjura  u Rujan 06, 2013, 22:22:24
  .tako sam ja napravio prošlegodine uz pomoć kolege :icon_thumright:

Taj kolega mu je nekada bio prijatelj, bar je on tako mislio :icon_silent:

maverick

:toothy12: ma ne..prvo sam zamjenio milana s nekim drugim milanom...pa bilo glupo da smaram pola drzave za par paketica orki.... :toothy12: