Priprema kukuruza

Autor toktiz, Studeni 21, 2012, 09:26:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Osobno kad kuham kukuruz za šarana uvijek prije isti namočim jedno 48h ranije, kuham ga maximalno 40min nakon što zavrije, a u kotlić dodam onu aromu za kolače po želji (vanilija, banana, jagoda). Pola one male bočice na nekih 4kg kukuruza. A može sve i bez aroma, samo je bitno mjesto hraniti par dana. Kad šaran tako dođe na hranilište, e onda je šou...  :hi:

Kugla

Dečki hvala na savjetima isprobati ću pa ćemo vidjeti kako to meni ide.

Blade78

Ja skuham, ohladim i zavakumiram tak da uvijek imam za prihranit a ne moram zamrzavat

edgar

Pozdrav ljudi  :bye:  :bye:  :bye: , vidim da ovde skoro nije bilo price ali se nadam da ce neko videti post. Zanima me koliko kukuruz dobije na tezini nakon pripreme. Na primer, od 5 kg suvog kukuruza koliko se pripremljenog kukuruza dobije.

Bistro i pozdrav iz Novog Sada

madmax

Lega budi prvi koji će to otkriti :dontknow:

maverick

Kao i svake godine pa tako i ove...i ja sam opet šaranđžija...bar na papiru  :stripii:  :stripii: ...kukuruz je tu...spreman za kuhanje...ako ima nekih novina...recepata..spreman sam na usvajanje ideja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Nakvasi ga preko noći skuhaj dobit češ duplo otprike

pajdo77

Daj taj kukuruz kokoškama,gicama,patkama. To ti je najbolji recept jer ti šarana pecat nećeš,teško da si ti tip koji će blejit pet sati na jednom mjestu i tako iz dana u dan.

maverick

Ako mislis na mene...tocno si u pravu  :stripii:  ali zelja postoji godinama...prosle sezone sam par puta i pecao...taman dok ostarim jos malo biti cu pravi šarandzija  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

mossi

Ja danas kupio gotov.
Za koji dan idem na ono jedno pecanje u par godina.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

rale2505

Ja zbog mira u kući više ne kuham, 8eur kanta kukuruza sa konopljom u Visnjevcu.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

madmax

Jel ide i kanta u cijenu

rale2505

Citat: madmax  u Rujan 11, 2023, 22:14:38 Jel ide i kanta u cijenu
Moraš donijeti svoju.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

Kugla

Gdje u Višnjevcu ima za kupiti tog kukuruza?