9. Monarch-Dok kup u Dalju

Autor peugeot, Rujan 16, 2013, 09:03:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miro

Samo jedan iz Osijeka.
Bitno da smo upisani među prvih deset :)

rj

bio sam ometan u koncetraciju...publika bučna ...pojavio se i dron  :pije:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mariorhr

Ma bilo je dosta ljudi iz Osijeka al nije bilo upisa...btw mi mlađi smo ipak branili boje foruma makar s jednim upisom  :stripii: a ovi stariji forumaši su vježbali ko može dalje glavu bacit ili pogodit prozor na nekoj brodici  :rofl2: :rofl2: Sve u svemu kako  :red_indian: kaže...odlično druženje i odlična klopa a za cugu ne znam bio sam na Coca Coli  :stripii:

Miro

Ma bitna je ekipa i druženje.
Kakve su nagrade i ono što su svi dobivali

maverick

A gle...kad nismo mogli upecati ribu gađali smo neki usidreni čamac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Meni je bilo odlično kao i svake godine.  :icon_salut:

Ovog puta ekipa sa pecaroš-osa je bila baš brojna.  :ok:
Na žalost plasman je bio ispod očekivanog.
Umor nas je sustigao i polako idemo u krpe.

:sleepy2: :tongue3:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

maverick

mossi

Mariorhr

Citat: Miro  u Listopad 25, 2014, 21:15:39
Ma bitna je ekipa i druženje.
Kakve su nagrade i ono što su svi dobivali

1.mjesto 3000kn keš + 1500kn voucher
2.mjesto 1500kn keš + 1500kn voucher
3.mjesto 750kn keš + 500kn voucher

Nagrada za najdužu, štap Hearty Rise. Prilikom prijave dobili smo 10-15 MD guma,jedan vobler,kapu,privjesak za ključeve i našivku.

Kugla

Kum i ja navratili poslije 4 sata do staze, naravno odmah skužili gdje je ekipa sa foruma na stazi, oko njih nikoga  :rofl2: bilo je udaraca, smuđ grizao ludo  :uf: :stripii: :stripii: A koliko vidim onaj pored ekipe iz Vukovara što je došao na pivo uzeo drugo mjesto, da nije popio pivo od naše ekipe ne bi maler navukao i možda bi dečko bio i prvi  :stripii: :stripii:
Kasnije cuga u Žabcu i sve u svemu ostaje žal što se nismo uspjeli doći takmičiti, ali nema veze biće još kupova.
I da Zvona preuzeo sam ti papriku!

dus

ja sam imao obaveze pa nisam uspio doći ! nažalost ! na dok-u bude uvjek zanimljivo a i posjećeno od strane pecaroša !

rj

takmčenje je bilo super ...puno "forumskih prijatelja" našlo se na okupu ...organizacija odlična ...na nagradama se nije škrtarilo ...meni četvrto takmčenje bez upisa  :evil1: ...al ja sam uporan momak  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A kad se oduzme alkohol dva dana ranije mozda se i upišemo negdje  :stripii: