XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

I tako je on spamovao temu o Lion force  :toothy12:

I naravno SmukSmuky Mermer A-1 Liberator Battom Walker SR-08 Sunny Shad

rsimon4

Hvala puno na iscrpnom odgovoru!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

kajman

maverick

Matori je to fino objasnio  :ok: ja sam s Lavom imao fina iskustva...brutalan i opasan štapic mada mi nije bio no limit za soma i malo me mucila ta drska....pa sam se popeo na seriju taka pi....jucer manjeg soma dobijem na taiahu a veceg na taku pi....riba od 25 kg s špagom 40 lb ide van unutar 60 sec.....malo je potrajalo dok nisam bacio sidro...ukacio kukom...a stap nije bio opterecn ni 20 posto...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Prejak stap za nase uslove. Mozda 250g, ne znam koj imas. Nema drazi, ako je sve utegnuto, od podveza, udice, kopce i kanapa, somu od 50kg ima da izadje mehur na usta kolilo se brzo vadi.

maverick

Moj je 150 gr...ali s tim slinavcima i nemam bas više živaca...podosta ih izgubim tokom godine kad lovim na smuđerski pribor...pa kad idem ciljano na soma...nema uzivanja...vec ajd bajo napolje i to sto brze to bolje...i svaki dio za soma je utegnut...čak su i riglice zahrtletovane na par voblera... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Jeli Kajmane, kada planiras sa skines celofan, foliju, sa drske?

Batica

Citat: maverick  u Kolovoz 08, 2014, 14:58:51
Moj je 150 gr...ali s tim slinavcima i nemam bas više živaca...podosta ih izgubim tokom godine kad lovim na smuđerski pribor...pa kad idem ciljano na soma...nema uzivanja...vec ajd bajo napolje i to sto brze to bolje...i svaki dio za soma je utegnut...čak su i riglice zahrtletovane na par voblera... :stripii:
Jeste da se gube, ali to je draz :D i uvek najveci ode

maverick

A jbg tako na kraju ispadne... :stripii: samo som...moje bolesno rame...ne daju bas prostora za uzivanje....zato ga rijetko i pecam  :ok:

Batica

To je druga stvar. Rame, lakat, zglob ume da bude problem.

genjura

Xzoga Mastery Elite ME - S 85MH2 255cm max 60g. 10-25lbs .
da li se neko dočepao ove nove serije ,kakve su joj bacačke mogućnosti tj sa kolikim glavama može raditi

Batica

Malo pogledao stap u Carpologiji, lepo uradjen, ali meni se ne dopada halter. Imam osecaj da na svaku kontru malo popustih halter. Kao kod shimanovih haltera, samo mogo lepsi. Inace blank je vrlo slican starom.

miha

Citat: Batica  u Rujan 24, 2014, 21:04:59
Malo pogledao stap u Carpologiji, lepo uradjen, ali meni se ne dopada halter. Imam osecaj da na svaku kontru malo popustih halter. Kao kod shimanovih haltera, samo mogo lepsi. Inace blank je vrlo slican starom.
greška nikad bolje stegnuta rola :ok:

Hunter

jel neko probo jap stajl od 60 gr?kontam si ga uzet za jiganje.glave 14-21 gr. nemam neki dojam kolko je to jako i brzo?

miha

imam 95 -2.75 nije pre brz štap ima malo duše (vuče na stare sportexe)