sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

moram poslikati moj sistem na kanisteru, slično, pa nek sebi pravi ko kako hoće :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Ja moram pravit novo sve

šajzika

prikljucujem se akciji pravljenja sidra for dummies  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Za ribočuvarsku službu za traženje mreža, kao prigodni poklon...inace žice unutra su povarene pa je svakako funkcionalno

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

A tko je to donirao materijal ? :sha:

maverick

Retfalački mačak

Ili je mnogo dobar, ili otkačio.   :ok: :uf:

maverick

TonyC

dobar , dobar ! ! ! !  :stripii:   

Slaven

Ovo je bolesno dobro imat :ok:

mossi

Problem kod tih električnih vinčeva je što su uglavnom jako spori.
Tako da u jakoj vodi, reka puno odnese čamac dok sidro ne dodje u skroz gornji položaj.
Profi vinčevi su 500+ eura, a ni oni nisu baš najbrži.
Za male čamce .. sidro od inox žice je MAMA i na ruke .. naravno.  :rofl2:

maverick

Da to si u pravu ali dao bi pare samo da mi jednom izvadi sidro zimi kad mi prsti smrznu...inace vidio sam i ono sto izgleda kao gljiva i samo dva puta omotas spagu oko njega i ono izvlaci ali opet moras mokar konopac drzati u ruci ali zato brzo otpustas

mossi

Pa nabavi jedne rukavice samo za vađenje sidra.. to ti je najjeftinije.  :toothy12: