sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A sta da radim sto sam lijen...za to nema lijeka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Citat: maverick  u Travanj 29, 2014, 17:37:21
Da to si u pravu ali dao bi pare samo da mi jednom izvadi sidro zimi kad mi prsti smrznu...inace vidio sam i ono sto izgleda kao gljiva i samo dva puta omotas spagu oko njega i ono izvlaci ali opet moras mokar konopac drzati u ruci ali zato brzo otpustas

i taj je jako spor, navadio sam se sidara na njega, sa 70 - 80 metara dubine, nikad da izvadi, možeš roman pročitat
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Da, ali brzo ide dole...sto je problem na rijeci...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

dole ide slobodnim padom, isto kao i ovi naši inoxi

maverick

Pa da...zato su i ok...mada najbolje mi je kad povedem nekog da vadi sidro  :stripii:

Slaven

Jel ima to netko na našim terenima i jel mu služi dobro ili ima problema? Ovako napamet razmišljam da to mora vrhunski valjat uz možda malu prilagodbu prilikom sidrenja, malo više pažnje i razmišljanja unaprijed.

maverick

Nema nitko...ali razmisljam ozbiljno o tome

Juzba

vinč se ugrađuje u malo veća plovila, sa težim sidrom, kod nas je to sindrom lijenosti :stripii:

maverick

Naravno  :stripii: ...mada ima se plan i za neko vece plovilo pa bi to svakako islo tamo...na sharku nema mjesta za takvu igracku....

maverick

Mosijevo sidro od 2 kg, manje mi tesko napraviti zbog spajanja šipki unutra a da drži dobro

mossi

Sidro ide na vodu 1. šestog, kad se kod nas otvara sezona korišćenja čamaca u Monoštorskom ritu (stajaćica).
Za sada na suvo izgleda ..  :icon_thumright: :ok:
Mogla je malo mekša žica.. No videćemo u praksi prvi put kad zapnem u panj ...  :BangHead:

maverick

mossi

Malo sam otvorio krake, probao sam i da povećam luk, ali me snaga napušta ...  :rofl2:

maverick

Nemoj da te stid...čovjek s godinama onemoća  :stripii:

mossi

Ruke mi nešto popuštaju .. ostalo je OK.   :stripii: