sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

U najjačoj vodi bez problema sidrim.
Naidju krize, drukcije grize...

zvona

upravo tako.. duži štrik i sidrenje  :icon_thumright:

Kugla

Moje od 3 kg i sad nakon par izlazaka i malo učenja kako i gdje se sidriti vidim da će trebati malo teže.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

retfala

morat ćeš na dopunsku nastavu :icon_biggrin: popusti malo više špage i ne brini nećeš se odsidrit, ako si jako okomit odsidriš se i sa puno težim sidrom

jura

Kugla ono sidro koje ti je Darko dao mora te usidrit bez problema samo malo više pusti špage  :thumbsup:

Kugla

Tunjo, Jura hvala na savjetima  :notworthy:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

dug je pred vama put... :icon_biggrin: ossa potrazi na netu kako se pravilno veze to sidro koje se rasklapa , osnovni ide na kontra stranu a sigurnosni na ovu gdje je sad zavezano i on puca kad se baci recimo u panj ili kamen... :thumbsup: kod nas na brzim pjescanim sprudovima ili u rini na dravi ne moze bez MAČAKA....kabinase je ponekad tesko zaustaviti kad su ostre vode...ali vjezbom do savrsenstva  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Ovo je javno priznanje da je mačak koristan,   :toothy4:a u datim situacijama i nužan.

twister011

Nikada ne bih pogodio da su ti po sidru "ime" dali, a pitao sam se :icon_scratch: Pre bih se kladio na neki status medju zenama i sl :toothy2:

Retfalački mačak

Citat: twister011  u Rujan 15, 2013, 09:40:14
Nikada ne bih pogodio da su ti po sidru "ime" dali, a pitao sam se :icon_scratch: Pre bih se kladio na neki status medju zenama i sl :toothy2:
To je samo dokaz svestranosti i široke mogućnosti primjene. :toothy9:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Retfalački mačak

Inače, na nagovor njegovog čestitog kuma (za moje je imao primjedbe), sidro mi je napravio Maverick.Jeste da je dugo trajalo, ali koliko sam platio, dobro je. :icon_thumright: 

maverick

A imas najljepse sidro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Rujan 15, 2013, 18:16:14
A imas najljepse sidro
Pa kupio sam i novi procrom.

mossi

Citat: kugla  u Rujan 14, 2013, 21:33:05
Moje od 3 kg i sad nakon par izlazaka i malo učenja kako i gdje se sidriti vidim da će trebati malo teže.

Moje sidro je samo 2.7kg i drži moju deregliju na Dunavu i jakoj vodi.
Znače tvoje od 3kg ti je više nego dovoljno!  :icon_salut: