sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Moje nije od inoxa, i nedjeluje šminkerski, zapravo je ružno  :icon_biggrin: ali ima svrhu, što mi je najbitnije

mossi

Ma razlika u ceni na to malo materijala je možda 5-10e.
A em je lepše, ne rdja te samim tim ne ostavlja one braon tragove po čamcu.

A definitvno hebeš sidro ako ne drži ili ima 20+kg!  :icon_geek:

maverick

Greaysika ima sidro koje nitko nece ukrasti  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Nije ni moje od inoxa, pravim ga da vidim kako fercera. Ako mi to bude prava stvar onda ide od inoxa? Ovo mi na poslu prave za dve pive  :icon_thumleft:
Danas sam bio na vodi i usidrio se onim mojim tegom, ali me je mrzelo da se lepo vežem, već za bitvu sa strane. Prođe brod te napravi talase, i ja se odsidrim u srednje jakoj vodi, u jednom momentu pri punoj brzini, zakači se teg dole za nešto,hebote kad me je zateglo mislio sam da će mi potopiti tajmena. Sav je škripao. Nije bila drama baš tolika ali mi se do sada nije desilo tako nešto.
Naidju krize, drukcije grize...

retfala

ossa moraš ugraditi koloturu na palubu da uže ide preko nje jer vezanje za bitvu bočno može biti stvarno opasno. na ovom primusu je odlična kolotura

Greys

Uf ossa, krasan primjerak ergele  :icon_thumright:

ossa

Nećkam se već duže da stavim koturaču, međutim, nužda zakon menja kako se kaže... Na proleće ću je najverovatnije staviti, sad me mrzi. Kakav je princip ? Jel prko nje kanap "odvedem" na bitvu i vežem ? Pretpostavljam tako...
Greys kakve ergele ?  :idea1:

Greys

Ma mislio sam da je ovo tvoje, ovaj primus

Darko

greysika  :icon_biggrin: pališ se na primusa , provozaće te čika darko  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ossa

Pa dobar je ali nešto ne otpadam sad na njega, svaki drugi čamac kod mene je primus ili big foot. Ovo sa konzolom i sedištem mi se ne dopada uopšte, nikada to ne bi pazario. čini mi se da je ovo slikano u kineskoj četvrti u novom sadu tamo gde im je fabrika... To je 200m od moje kuće. Nagledao sam ih se raznih.

mossi

Citat: ossa  u Studeni 14, 2013, 18:57:47
Prođe brod te napravi talase, i ja se odsidrim u srednje jakoj vodi, u jednom momentu pri punoj brzini, zakači se teg dole za nešto,hebote kad me je zateglo mislio sam da će mi potopiti tajmena. Sav je škripao. Nije bila drama baš tolika ali mi se do sada nije desilo tako nešto.

Odsidrio te talas?
Auu čika Osso tebi pod hitno treba novo sidro, kanap i devojka za maler... ha ha ha ha

:occasion14:

P.S. Ako je veza izmedju sidra i čamca "kruta" / netegljiva, pa još kratka,
       tada te svako ljljuškanje CIMA i ako sidro nije zapelo, ono će proklizati 100%.

maverick

Kolotura mora biti duboka da konopac ne ispada lijevo-desno.....greysika ima neku plitku pa mu danas navario neke rogove...slikam sutra kad namontiram  :thumbsup: bice ruzna za medalju ali funkcionalna  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

A baš ćeš moju da slikaš  :tongue1:

maverick

Stavicu je za avatar  :toothy12:

Greys

A gle, tu ćeš pokazat kakav si majstor, zato nesumnjam da će bit odlična  :icon_thumright: