Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

Nema potrebe da me proveravaš, ako sam nešto napisao onda je tako.   :ok:
Naidju krize, drukcije grize...

alexdja

Pa ne proveravam ja tebe...

Zanimalo me jer poznajem čoveka i pozvao ga da vidim šta se desilo...

Samo sam preneo šta Ðole kaže...

:hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Citat: Kugla  u Srpanj 06, 2015, 20:47:03
Hvala unaprijed!  :ok:
Matori a koja je varijanta da od mene kupiš polovni čamac?  Jel tu druga priča sa pedevejima?

maverick

Tako je i najlakše...čamac samo treba biti registrovan kod vas i ide ispis iz kapetanije, cijena moze na ugovoru biti dosta niza i da se uklopi u tih 700 eura pa onda ide placanje carine odmah na granici, bar je tako bilo do nedavno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Citat: alexdja  u Srpanj 07, 2015, 16:18:14
Dimenzije i karakteristike korita već mogu biti nešto što predstavlja problem sa motorom preko 30...

Ovo i mene zanima. Pitanje je do koje granice ima smisla dodavati konje na korito kao što je Tajmen?

maverick

Na otovreni pecaroski čamac, tipa tajmen, dunas tri princeze i slicne čamce...20-25 ks je neki optimum, znaci da sam ides odlicno i da ti ne smeta drugi covjek kad s nekim ides na pecanje....da mozes lijepo odvesti obitelj na kupanje i da nisi veliki potrosac...sve ostalo na tabanasa nema nekog smisla....nema tu neke pretjerane udobnosti, ekonomicnosti i mislim da sve iznad 30 ks...bolje da se kupi neki glisercic pa jurcas okolo....ali jbg ljudi stave svasta na nesto....
Meni koji idem 300 puta na vodu tokom godine, i ekomija igra ulogu...puno obiteljski provodimo vremena na vodi...tako da je motor cesto u pogonu...a 30-40 ks odbija bubrege na valovima, nemozes staviti djecu i jurcati po vodi kad je ovih dana promet necidjeno gust...Mada svatko po nekom svom izboru, mogucnosti...kupuje i plovilo i pogon....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Mav. eto onda resenja za kuglu. Kada se vidimo dalje dogovaramo.  Moj je registrovan itd.

maverick

To vidi s njim...ali mislim da to neki drugi put, susjed se informira... :ok: inace koje su cijene polovnih tajmena kod vas po oglasima...ili dunasa recimo...naravno da su registrirani

ossa

Pa tu i tamo od 800eu.  Zavisno od G. P.
Ono što je zanimljivo da se zimi mogu značajno jeftinije kupiti. A ja ako budem prodavao bice to na jesen ili na proleće...
Ovo, 800 je DunasLux bez komore.

Ervin

Nemam pojma koliko košta polovni Tajmen, to se skoro uopšte ne prodaje. Mislim da sam u poslednjih par godina video ukupno dva polovna da se prodaju i nisu bili mnogo jeftiniji od novog. Za Dunasa je već druga priča, tu ima dosta onih starijih koji idu i za 800 €, mada po mom mišljenju ono što valja počinje od nekih 1.000 €.

bulmil

Mi smo naš polovan platili 1100,prošle godine.e sad,nije mnogo manje od novog,pa ko može da se pruži još koju stotku možda je bolje da uzme nov

Žorž

Dida druže,zahebi čikl u bilo kojoj varijanti.To su čamci za omladince koji imaju vremena da im se posvete.Ti Didu još nisi izgustirao,a kad se to i desi faliće ti bar metar u dužinu i pola u širinu ko'i svima.Nautika je čudo od zabave  :takoje: ,a pošto smo ti,Pajdo,ja i još poneko,već neko vreme manjinski vlasnici ostatka naših života,ima da uživamo za sve novce i ende.U to su naravno uključene i stjuardese al' svaka za po jedan let,em će nam biti oprošteno em ćemo se .určiti,pred ovim omladincima :stripii:. Dobio pre par dana dve čegrtaljke,jedna ganc nova druga u super stanju,tvoje su obe,donesem sa knjigom. :hi:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Žorž

Ako Bog da za dve nedelje,javi ću ti se za par dana na pp kad mi potvrde datum :hi: