Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Što jes' jes'...

Još ovaj njegov ima i elektro trim i sve ostalo u paketu, a i elisu je promenio, tako da, kad mu je čisto dno, nije normalno kako ide...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ma to je kombinacija za terati ženi strah u kosti .... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Kad su žene u pitanju, svako ima svoj način ubeđivanja... :icon_biggrin:

maverick

Vala baš...samo kako ono bijaše...penis...domus....bla bla... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Bonus penis , pax en domus!

Ova gore kombinacija je za neoženjene...

Zato ga Kiza i vozi...

Čamac je Bugijev, a on od kad se oženio, prešao sa ženom u brod...

A za sve je kriv Batica! :stripii:

Batica

Jete, odveo ga na pecaje u Donji Milanovac, na Derdapu i ozenio ga :D . Sada je Bugi Vla :D

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Jos da uzmeš tajmen umesto dunasa... I milina.  Ne kazem da je dunas los,  ipak je tajmen malo plovniji i kod nas je vrlo pristupacan.  Pogotovo sada posle deobe firme.
Naidju krize, drukcije grize...

ossa

Firma koja ih je pravila je u transformaciji...  Glavni majstor ih sada pravi sam.  Kostali su 1600 duplo dno.  1300 da se vide egije.  To bi sada trebalo biti povoljnije. Koliko znam.  Kada proverim javiću.

miha

Citat: ossa  u Srpanj 06, 2015, 20:16:52
Firma koja ih je pravila je u transformaciji...  Glavni majstor ih sada pravi sam.  Kostali su 1600 duplo dno.  1300 da se vide egije.  To bi sada trebalo biti povoljnije. Koliko znam.  Kada proverim javiću.
nebih volio ali čini mi se da je tu kraj te divne priče .....

ossa

Pa pouzdano znam da je nekoliko komada vec izbacio iz svoje radionice.
A onaj mahser se pravi u firmi kod dzoleta.

maverick

Majstor je bitan...mada sto se nas iz Hr tiče...bitna je ta nova firma...jeli u usstavu pdv-a ili ne ...ali kad saznas pojedinosti pa cemo o otme u temi o tajmenu  :ok:

Ervin

Da odgovorim ovde dok još nisu prebačeni postovi...
@Ossa
Slažem se, Tajmen je definitivno plovniji, ali je meni komfor ipak važniji. Čamac i motor sam uzeo sa kolegom i često pecamo dvoje iz njega. U tom slučaju Dunas je dosta komforniji, naročito ovaj moj koji ima veoma malu prednju komoru. Znam da je velika komora često prednost, ali to je već stvar ukusa i potrebe. Meni ne treba pošto imam kabinu na vezu, pa dosta stvari držim u njoj, a po mom ukusu velika komora je višak, bolje mi je kada je nema i kad može da se trčakara u čamcu... :toothy12: