Parsun

Autor Grof, Studeni 22, 2012, 14:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

mozemo  testirat na orašju sa prljavim dnom i 2 krkana unutra  :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

nemoj samo Vedri prodat ubit ce se negdje!!!   :uf:

maverick

Vedro ima granicu, nista preko 5 ks inače smo svi u problemu s njim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

a najvise sprudovi i dobavljaci rezervnih peta i elisa   :stripii: :stripii: :stripii:

vedro

Ma decki, kakav Parsun, Yamaha... kupujem jet-ski bas me briga za sprudove :stripii: :stripii:

maverick

:ok: i ja planiram jednog za malo po ljeti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Dali netko ima iskustva sa usporedbom Parsuna i Yamahe 15ks 4t?  Zanima me dali ima razlike u jacini tj brzini i potrosnji navedenih motora i kolika je razlika :sha:? (mislim vozeni na istom camcu)

maverick

Yamaha bundeva i parsun 15 ks...nikakve razlike u snazi niti u potrosnji...niti u koncepciji ...ne znam kako trose ove novije kao sto je Zrinkova...mada ne bi trebalo biti nikakve razlike

vedro

Navodno stizu novi modeli Parsuna 15ks.  :icon_thumright:

maverick

Svaki uvoz je poboljšan i nešto bolji nego prethodni

vedro

Citat: maverick  u Ožujak 09, 2015, 10:49:06
Svaki uvoz je poboljšan i nešto bolji nego prethodni
Posto si ti strucnjak i radis sa Parsunima napravi cijenu 15ks na 60 rata!!

maverick

A iskreno...american 60 rata je nuzno zlo....navrati na kafu pa sve ti objasnim

vedro

maverick

Jedan novi 20 ks na prvom paljenju...bez naljepnica  :ok:

vedro

Dali i na Yamahi 9.9ks 4t kontrolka treba bacati ovakav lijepi mlaz kao na Parsunu.

Mani  ne baca u mlazu nego rasprsuje u  maglu, kao dizna u cilindru :stripii: mislim da nesto ne valja...dobro bi mi dosao odgovor ako je netko imao isti motor.