Parsun

Autor Grof, Studeni 22, 2012, 14:57:35

« natrag - naprijed »

flutikazon i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Lijepo ste skockali taj kutak. Ja gledam onu stolicu na slici,taman bi lijepo zajašila preko klupe od Elana da sjedim ko čovjek a ne ko Japanac na podu skoro :stripii:

Kugla

Citat: maverick  u Travanj 23, 2026, 15:59:05 Kugla je tu puno kreativniji...ja ssmo fizikaliju umijem raditi  :stripii:
Kad se dvojica udruže puno je lakše, i iskreno tvoja rješenja na terenu su kreativinija nego priznaješ. Sad 3 dana izdržati na sajmu pa dalje kako bude.

Kugla

Citat: pajdo77  u Travanj 23, 2026, 19:36:50 Lijepo ste skockali taj kutak. Ja gledam onu stolicu na slici,taman bi lijepo zajašila preko klupe od Elana da sjedim ko čovjek a ne ko Japanac na podu skoro :stripii:
Pajdo naiđi i nađemo neku stolicu  :occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jancika

Ugodno me iznenadila ponuda na sajmu...nije samo skup lovaca nego i dobra ponuda nautike i solidna ponuda pribora za ribolov👍

maverick

Sajam je gotov, par dana druzenja..zezanja...pričanja priča.Zelim se zahvaliti u svoje i Kuglino ime svima koji su nam poklonili povjerenje i sa ovog sajma odkaze bogatiji za novo plovilo ili novi motor...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Četiri dana proletilo, sajam je završio, neka nova iskustva zbrajam dojmove. Moj dojam bilo je odlično, dogovorili neke nove dobavljače i poslove. Hvala svima  koji su nas posjetili na sajmu od nas dvojice, neki su se ponovili s motorima, neki s čamcima, njima posebno hvala. Posjetili nas i uvoznici Parsuna za Hrvatsku i vlasnik Big Foota, hvala im na tome i podršci koju su dali. Idemo dalje novi sajam dogovoren, novi izazovi pred nama, isporučiti prodano i naručeno. Svi koji su propustili sajam znaju gdje smo pa što god treba zovite.

uređivanje slike online