Više od riječi!

Autor Juzba, Studeni 22, 2012, 21:15:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dok se neki vozikaju slikajući mostove pojedinci krvare. Jedna....i to nakon tuširanja

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Kad krečiš....malo kreča treba i po zidovima a ne sve po sebi  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Zna pajdo što radi  :icon_scratch: to je kamufliranje  :uf: garant priprama podlogu na zidu na koju će naslikati kojeg smuđa  :thumbsup:  :hi: Kao da vidim sebe za vrijeme i poslije krečenja  :character0032: a čaša niti kod mene nikada nije polu-puna  :takoje:  :clap2: Takav je život, nas težaka  :dontknow:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šajzika

Citat: maverick  u Rujan 11, 2019, 04:36:52
Sad si me baš dobro nasmijao. To je ono da kokice u ulici vide da on jos može. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Citat: šajzika  u Rujan 11, 2019, 06:28:41
Citat: maverick  u Rujan 11, 2019, 04:36:52
Sad si me baš dobro nasmijao. To je ono da kokice u ulici vide da on jos može. :stripii:

Krečiti!

maverick

Imamo mi jednog takvog, neću ga imenovati( Tonyc  :stripii: :stripii:) obuče hlače u kojim je krečio osamdesetih godina...i onda dodje u birtiju, opali pivkana i kuka kako je život težak  :stripii: :stripii:

majstor

Ni ja ne krečim radi uštede materijala. Svime se isprljam. :baba:

TonyC

Citat: maverick  u Rujan 11, 2019, 07:31:23
Imamo mi jednog takvog, neću ga imenovati( Tonyc  :stripii: :stripii: ) obuče hlače u kojim je krečio osamdesetih godina...i onda dodje u birtiju, opali pivkana i kuka kako je život težak  :stripii: :stripii:

Hm , i kad se kuka treba imat stila !

maverick

Pročitali smo šta smo trebali pa da ne radimo sapunicu...tema je više od riječi pa pokušajmo biti koliko toliko blizu....za sve ostalo na pm...ako kome sta mogu pomoci  :ok:

SMT

majstor

Jožef1

Citat: majstor  u Rujan 11, 2019, 20:49:13

majstor idealno mjesto za pecanje a te kpriroda  :ok: ono sa desnre strane benta-bentića -jesi li to ribiči napravili sebi mjesta -vidim - ima više "iskopine"  :icon_scratch: :icon_thumright:  :hi:

majstor

To je tkz šodrana u Pitomači. Pet graba nastalih eksploatacijom šljunka i puna riba. Počeo sam tu loviti prije više od 50 godina, a dolazim i sad kad je Drava veilka. Dosta je zahtjevna voda zbog lopoča. Dolazim hodati kako sam bolestan da ne hodam po ulici.  :baba:  :wave:

Jožef1

Korisno s ugodnim  :ok: Svako ti dobro želim  :hi: Predivan teren  :thumbsup: