Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Isti takav,nisam ti ja baš neki blinkeraš pa ne znam te vaše nazive. znam ja gdje je ali ne mogu doći zbog visoke vode.imam ja još jedan iste firme ali ima dužu tu plastiku i onako je narančasti, sa tim sam hvato lijepe ribe a šegrt sam što se blinkanja tiče.ma kupit ću ja nije problem nego mi ćera kupila tih voblera za prošli rođendan e sad će u osmom mjesecu kupiti tati opet.uglavnom bio je malo mršaviji od ovog a boja ista.

Kugla

Pitch je super, nažalost posijao sam ih nekoliko ali ima još dva pa će trebati opet u nabavku. A meho će biti izbor sigurno i to plitkoronac!  :ok:

pajdo77

ja sam imao nekoliko voblera od te firme i sad ostao na jednom tigrastom,kažem nisam blinkao do lane uredno pa kad sam se kao počeo malo više zanimati ja počeo kopovati samo te monarh-dok jer su mi među izloženima bili najljepši,eto kakav sam ti ja blinkeraš,neko gleda kakve su im akcije i ne znam šta sve ne a ja ljepotu izrade i boju.sad na birou pa ni ne kupujem a kako ti kažeš valjalo bi u nabavku.Muka je kad dođem u radnju i vidim sve te voblere ja bi sad sve te trebao.Da mi netko kaže hoću li iz banke ili iz radnje nositi šta me volja narednih pola sata ja bi utrčao u pecarošku radnju.Luda matora šta ćeš. :takoje:

DOK

Izgled lovi ribolovca, to štima, ali na tržištu zasigurno ima mnogo ljepših ili realističnijih mamaca nego što su naši.

Da sam na mjestu nekog pasioniranog ribolovca ja bih ipak gledao i na druge stvari, a jedna od tih je jaka konstrukcija naših mamaca.

Proces jeste spor, jer se žilava čelična žica mora ručno saviti tako da prolazi kroz cijelo tijelo, sve to zaliti epoksidnom smolom, pa sljedeći dan brusiti, gitati, impregnirati, cementirati, ali to je bitna garancija sigurnog ulova i na to smo jako ponosni.

I dakako još jedna bitna stavka je garancija na naše mamce, dakle ako polomiš kljun ili ako lak iz nekog razloga popuca - mi to rješavamo !!

Smithwick maniac

Vobleri su zaista lovni i jedno duze vrijeme sam kupovao samo Monarche.
Jedinu zamjerku koju sam imao je tanka plastika kljuna, pakta.
Tri voblera sam ostavio sa slomljenim "kljunom" na reklamaciju u trgovini na kruznom na Jugu mislim da se zvala Gatalinka.
Prodavac je u nekoliko navrata rekao nije bila jos zamjena, javit ce, javit ce...i nikad nista.
Ostao sam bez 3 voblera a jedan mi je bio bas drag jer je bio smrt za soma DOK 9 plitkoronac...
Jedan je bio Vera 6 cm kricavo zuti.
Taj vobler se nije mogao 3 puta zaredom zabacit a da ga nije maznio bajin, takoder plitkoronac.
I treci je bio Vera mislim 9 dubokoronac jednostavno neodoljiv za smuda.
Kazem, izuzetno lovni ali eto jedino taj dio me patio a kazem nisam uspio zamijeniti ih.
Vjerujem kako je problem bio u prodavacu no, voblera koji mi pase znam odabrat ali ne i prodavaca ili trgovinu.
Eto da se malo pozalim jer jos uvijek to nisam "probavio", a sad imam priliku da i DOK procita kako neki prodavaci mozda malo muljaju s tim zamjenama.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

YUGO BOSS

Zadnja dva voblera se proizvode u Srbiji. Postoje 2 firme Monarch-DOK iz Hrvatske i samo Monarch iz Srbije
Mene zanima da li su ove dve firme nekad poslovale zajedno,ili tako nesto? Cudno je da imaju tako slican naziv  :bye:
Inace i jedni i drugi su jako dobri vobleri

DOK

Upravo da bismo izbjegli probleme sa poštivanjem garancije od strane trgovaca, zamolili smo da se oštećenom mamcu skinu udice i da se pošalje direktno k nama, tako ćete 100% bit sigurni da će garancija biti ispoštivana.

Kolega pod nickom Yugo Boss, ta tema je odavno odrađena, sve što nosi naziv Monarch-Dok u RH ima sjedište i proizvodnju isključivo u Vinkovcima, oficijelna web adresa je www.monarch-dok.com gdje možete naći cjelokupan program varalica kao i pravne podatke dok je zastupništvo za Srbiju pod istim imenom u Bačkoj Palanci a njihova web stranica  je www.monarch-dok.rs

Sve ostalo NEMA veze sa našim mamcima i striktno se ograđujemo od toga, bilo u pogledu garancije ili odgovaranja na bilo kakva pitanja vezano uz izradu, kvalitetu i slično !

Kugla

Što se tiče garancije za svaku pohvalu, meni je na jednom pukao kljun i uredno mi je zamijenjen vobler, zato  :notworthy:

DOK

Garancija pokriva ozbiljno oštećenje mamca ili pucanje kljuna, za mamce koji su ostali na panjevima molim te Kugla da se obratiš smuđevskom Bogu, i kad već pričaš s njim, pitaj ga kad mi namjerava vratit Limenog i Stellu koju mi je oteo prije puno godina..  :tongue3:  :stripii:

Da se vratimo na temu Mehe, evo i fotke plitkoronca, zaranja na 50 do 90 cm (ovisno o jačini toka i debljini upredenice)

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Monarch Dok Bačka Palanka

Citat: YUGO BOSS  u Lipanj 12, 2015, 13:32:28
Zadnja dva voblera se proizvode u Srbiji. Postoje 2 firme Monarch-DOK iz Hrvatske i samo Monarch iz Srbije
Mene zanima da li su ove dve firme nekad poslovale zajedno,ili tako nesto? Cudno je da imaju tako slican naziv  :bye:
Inace i jedni i drugi su jako dobri vobleri

Jedino predstavništo za Srbiju firme Monarch-DOK se nalazi u Bačkoj Palanci. Sajt preko kojeg možete kupiti Monarch-DOK proizvode je www.monarch-dok.rs/

ossa

Na sajtu vam ne pišu osnovni tehnički podaci kao težina varalica i koje udice nose (vobleri). Da li može i lično preuzimanje ?
Naidju krize, drukcije grize...

Monarch Dok Bačka Palanka

Sajt je još uvek u izradi, tako da nam je drago što nam dajete vaše predloge i sugestije. Postavićemo precizniji opis kao što je težina varalica i koje udice nose (vobleri) uskoro.
Na žalost lično preuzimanje nije moguće, već samo on-line kupovina..

DOK

Webshop je jednostavan za korisnika, cijene su prihvatljive. Isporuka prema B. Palanci je jednom tjedno, tako da se i ono što nije na lageru, sljedeći tjedan sa sigurnošću dobije !

mamijo

... molba - napravite da je "vidljivije" sta ima trenutno na lageru tj da bude lakse za naci sta ima na lageru  ...
il sam malko p-glu il samo kad otvorim neku boju (silikonca) - onda tek vidim da je nema na lageru ... ili ima negde neka...
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%