Ðiganje i bol u leđima !

Autor TonyC, Prosinac 03, 2013, 14:33:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hudini

U potpunosti se slažem kolega električar  :toothy9:

tole

ebem ti jel ima na ofom forumu netko tko nije električar, :icon_scratch:
...kolege...ja sam u formi pa me ne bole leđa, a i sve preko 20gr rijetko bacam :icon_biggrin:

maverick

Svi smo elektricari....osim r-t i retfale  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jednom me zdrmala i više ni žarulju ne mjenjam!

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

To je za ove koje ne bole leđa a za nas je ona vreca za alat, vec odavna planiram da kupim jednu takvu pa da okacim u camac za sitnice...ali nikako da nadjem povoljnu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 07, 2013, 14:44:28
To je za ove koje ne bole leđa a za nas je ona vreca za alat, vec odavna planiram da kupim jednu takvu pa da okacim u camac za sitnice...ali nikako da nadjem povoljnu

Ogy sine, da ti tata kaže, to nije vreća za sitnice.  :alas: To se koristi za drugi alat.
Dobro, dobro, mlad si, ima vremena, tata će te naučiti. :toothy10:
A možeš pitati i kuma.  :be happy:

maverick

Ok, ajd reci koje drvo i odmah idem da se besim  :toothy12:

Kugla

E moj susjed Mačak je htio reći da je dug put pred tobom  :toothy10:

maverick

Predamnom je dug put...a za njega ne znam  :toothy12:

Retfalački mačak

Tema je: Ðiganje i bol u leđima !
Korištenje torbica smanjuje bol u leđima. To stari maheri znaju i bez problema đigaju.

mossi

maverick

Retfalački mačak

Meni svaka boja odgovara. Nisam nikada bio slab na boje. Važno je da služi i da se alat može odložiti. Da on bude u njoj stabilan, da su kompaktni.