Ðiganje i bol u leđima !

Autor TonyC, Prosinac 03, 2013, 14:33:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Kod stolice je bitno da butine budu vodoravneili da kolena budu barem malo iznad kukova, tako se pravilno sedi. Ko to može ispoštovati neče ga boleti jako  :BangHead:
Naidju krize, drukcije grize...

TopMix

I ja volim ceo dan da odpecam u camcu stojeci i za divno cudo, nemam problema sa ledjima. Valjda telo vremenom samo nadje sebi najpovoljniji polozaj. Cak sta vise, to stajanje mi izuzetno prija jer veci deo vremena provodim sedeci u kancelariji, autu, ispred tv-a...Tokom pecanja bezbroj puta se sagnem dok podizem teg ili dok se lengerisem, preveslam levo-desno, napred-nazad, pa mu to sve skupa dodje kao neka celodnevna gimnastika. Da imam kabinu sigurno bih pravio pauze, bar od petnaestak minuta i to iskljucivo u lezecem polozaju jer se onda najbolje opuste svi misici, pa i ledjni. Nakratko sednem na dasku dok jedem, a stolica ne dolazi u obzir.
Jedino sam primetio da me ponekad zeza rame i vratni deo, i to kad me poliva zimi severac, a nisam dobro navukao kapuljacu i kragnu od jakne... a to potraje i po nekoliko dana.
Najvise problema sa ledjima imao sam dok sedim u camcu satima i cekam sarana. To me ubija i sve vise dajem prednost aktivnim nacinima pecanja kao sto je varalicarenje ili muvanje.

Darko

a boli i mene nakom 7-8 sati bacanja , tonyC ako nastaviš kukat tražiću novog malog za dizanje sidra  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Nakon tri dana na dunavu u camcu...obicno mi nateknu i zglobovi na nogama...to je od ljuljušakanja i stajanja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

I još kad ti je posada neiskusna,eee onda si u problemu.Sam,još kako tako....

raso

Hebote jeste metiljavi, a poglavica je u pravu što se tiče urednog sexualnog života, evo mene ništa ne boli :beee: :beee:

umpahpah

Tony evo iskreni savijet i pomaze 100 %!!! Malo se uhvatis treninga,ne mora biti neki siloviti trening nego tek toliko da ojacas ledjne misice,nije ni plivanje iskljuceno,nista forsa,moze i prsno onak tri puta tjedno na gradske po sat vremena i garantiram da nema boli nakon mjesec dana!!! ako uparis malo teretane uz to,one dane kada nisi na plivanju jos bolje!!! sretno!!!

maverick

Z. extra ti slika u avataru  :toothy12: a koliko si nabrojao za trening onda mi morao dati otkaz i kao retfala i r-t prvoditi cijele dane u teretani
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Citat: maverick  u Prosinac 03, 2013, 21:28:14
Z. extra ti slika u avataru  :toothy12: a koliko si nabrojao za trening onda mi morao dati otkaz i kao retfala i r-t prvoditi cijele dane u teretani
eo mijenjam da ne popusim Ban

maverick

DarioK

Ja se navikao na ovu stolicu i super mi..

DarioK

maverick

DarioK

a šta da ti kažem: Ako piješ ne vozi na njoj.
Šalim se, ok je ali bilo bi bolje da je nekako fiksirana za čamac, ja sam se navikao ovako.