Lemax

Autor Mudri, Prosinac 20, 2013, 23:55:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Ajde malo da se jave oni koji posjeduju nekog Lemaxa,da ne ispadne da ja imam dionice u firmi,pogotovo oni koji imaju river hunter,piše se o svakakvim pa bi moglo i o njima....

Rap

Navalili na tog rivera kao da ga ima pola hr  ;D

Slima max,kratak malen štapić,univerzalac slobodno bih mogao reći.Na prvu izgleda kao igračka al iznenađuje svojim performansama.Baca olako voblere ali isto tako ne libi se istrpjeti i jig glave od 30 g pa sve i do 50.
http://www.lemaxpro.com/rods/freshwater/smfw.php
Star prasident u dužini 2,4 60 gr isključivo sam za jig sam koristio.Izrazito brz štap i za svaku preporuku,štapić za male pare.Oprema Fuji,rukohvat pluto i po meni vrlo ugodno.
http://www.lemaxpro.com/rods/freshwater/sp.php

rj

mali mu je raspon težina CDBR 50gr 270 cm radi 10 - 80 gr + shed ....ĆAOOOOOOO....  :bye:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Al ne baca voblere zato....bye  ;D

TopMix

Black rose 8ft 15-80gr... fast... Sta znaci toliki raspon gramaze? Da li je to za jig?

Rap

Koristi ga masa ljudi u sisku...sisčaniii!
Ja sam ga drmao na suho i ne mogu reći koliko je raspon gramaže realno sa šedom u vodi.

MIF

Citat: rj  u Prosinac 21, 2013, 07:07:35
mali mu je raspon težina CDBR 50gr 270 cm radi 10 - 80 gr + shed ....ĆAOOOOOOO....  :bye:

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

Kumeee,smanji doživljaje.....NIŠTA ti bolje ne loviš cd-om nego ja Slim Max-om..
a razlika u cijeni 1800 kuna..

rj

ko govori o ulovima ?? Problemi sa elementarnim razumjevanjem pročitanog  :help: tu ti nemogu pomoć ...
napisao sam da CD BR 50 gr 270 cm radi sa 10-80 gr + shed ......
vidiš da ulove nigdje ne spominjem ..  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

MIF

Vidi u kolko sati sam pisao..  :stripii:  Htio sam nešto drugo reći al me pomotalo.. :pije:

Ive

Za te novce štapovi do jaja..da je tema prije otvorena bila,možda nebi toliko ljudi iskrcalo pare za xzoge..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Rap

Zašto ne imati i Xzoge i Lemaxa?

maverick

Men i jednom rekose da su blankovi isti na xzogama i na lemaxima...ili nesto tako slicno i da je razlika u opremi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Sestrinske firme,kažu  ::)

kawasaki

Citat: rj  u Prosinac 22, 2013, 07:12:47
ko govori o ulovima ?? Problemi sa elementarnim razumjevanjem pročitanog  :help: tu ti nemogu pomoć ...
napisao sam da CD BR 50 gr 270 cm radi sa 10-80 gr + shed ......
vidiš da ulove nigdje ne spominjem ..  :sha:
Ili ti taj nije 270 cm ili smanji dozivljaje sa ovih 80 plus shad  :mt1032:

al kontam da bacas 80 plus shad pa onda i kontam da si ga malo recnio po vrhu da ojaca
imam 15-50 samo sa dvostepenim  vodilicama i maks mu je 50 plus shad a od macka sam radio sa 60 plus shad i to mu je gornja granica  :bye:  :takoje:

A lemaksa sam vidio tri kom i bacao sa njima i definitivno vrijede svake kune  :hi:
Brzi od Bolena.

Kugla

Kawasaki može savjet koji lemax bi bio ok za jig od 10-50 grama max, a koji za voblere a da može i jig sa nekm manjm glavama do cca 30 g.