Lemax

Autor Mudri, Prosinac 20, 2013, 23:55:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: Mudri  u Prosinac 23, 2013, 15:50:23
Kugla ,dogovorimo jedanput da doletim do karašice i da probaš slim maxa,mislim da ti za dravu bolji ne treba,a eno rajko ga prodavao za 400 kuna mislim,neznam jel prodan ili nije,ali bolje da ga vidiš i probaš na vodi....
Mudri nema frke, poslije blagdana se nađemo pa isprobamo i malo i odpecamo!  :ok:

Kugla

Rap ma i taj dan će doći ne može skroz naopako biti zar ne, a Lemaxove štapove sam već puno puta gledao na njihovim stranicama i lijepi su nema šta kad ih protresem i isprobam cijena im je prihvatljiva tako da su među prvim izborom. Pronašao sam i od Sproa neke nove modele u prijevodu se zovu KUM 3 i opis im je isto odličan, nešto su oko 150 eura stavio sam i linkove u temi Spro. Tu je i već poznati Buswacker pa nešto će se izabrati!  :takoje:

Rap

Ode ti međ 150 € hehehe  :toothy9:

Više komada Lemaxa stane u to  :glasses9:

Kugla

Ma ne ode, rekoh da mi lemax prvi izbor, ili buschwaker to je cjenovnog ranga 600-800 kn i uvjerenja sam da mi ne treba ništa skuplje, uparim ih sa pen slamerom 260 ili 360 i stvar riješena. Djed božičnjak neće moći ovo riješiti ali Zeko bi mogao nadam se  :ok:

kawasaki

lemax ima bolji balans od busha koliko se sjecam  :takoje:
Brzi od Bolena.

Rap

Uparivao sam Star prasidenta sa Certate 2500 i 3000 i stoje mu ko kec na 11

kawasaki

da to se sjecam a i pecao sam sa onim od malog Luke a on ima i busha sa rolama cca 320 gr i lemax super ali bush stoji lose  :hi:
Brzi od Bolena.

Kugla

Ekipa hvala na info!

Rap

Imao sam priliku vidjeti i neke nove,rađene po narudžbi kao i Black mamba 2,7 60 g koja nije bila u ponudi i za cijenu koju će se prodavati,hm...treba se zamisliti da li je potrebno davati 1500+ i koliko se uistinu dobije za to.Mada,svaka roba ima svog kupca.Nekome legne nešto, i bez probe na nagovor je po meni suludo.Možda je problem i u nemogućnosti probe ali danas je to ipak sve rjeđe.

Kugla

Baš to, kad nešto isprobaš odmah vidiš jel ti paše ili ne, i ja sam uvjerenja da nema potrebe davati kako kažeš 1500+ ako za pola toga možeš imati kvalitetan štap, naravno svaka roba ima kupca i o ukusima se ne raspravlja, svatko si kupi što može i to je to.

dravski pecaros

kugla uzmi ti stap zenskog imeza za 500 kn novi i bices ko malo djete sretan  :hello2:

Kugla

Pa ona okuma oktana što ju ti imaš je super, onako za lakše glave čista petica, možda taj i jedan za malo teži jig Lemax i eto  vidjeti će mo dok konsolidiramo redove, a sad odoh na spavanje ubiše me leđa!
:sleepy2:

Rap

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 23, 2013, 22:57:18
kugla uzmi ti stap zenskog imeza za 500 kn novi i bices ko malo djete sretan  :hello2:
samo nek pazi da ga ne uhvate  :P

TopMix

Citam na jednom drugom forumu da je u katalogu lemaxa, kod black rose 8ft napravljena greska i da nije tb 15-80 ko sto pise, nego mnogo manja, max 40gr .....???

Retfalački mačak

Lemax i XZoga, sestrinske firme?
Odgovor je u slijedećoj usporedbi.
Peugeot i Citroen. Citroen nikada neće biti Peugeot, ali je dobar., a isto je sa Wolksvagen i Škoda automobilima.  :bye:
Svatko ima svoju zadaću, očekivanje i vrijednost.