Limeni bič

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

jel to onaj preskupi 5-100 gramac?

maverick

da ...taj je..nije prekup..... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Donja gramaža je provala stoljeća  :evil6: :laughing7: :jerk:

Slaven

maverick

nije to provala..oni su tad tako deklarilali tezine bacanja...u katalogu za limeni lijepo pise od 5-100 uz objasnjenje da stap baca meps 3 koji ima 5 gr do mansa 18 koji zaranja ne znam tocno koliko i stvara otpor od stotinjak grama...davno sam to procitao i tako nekako je bilo u prijevodu...potrazicu katalog pa poslikati..
i stap je namjenjen lovu soma i takvim varalicama je deklariran...nije bas za sve ono za sta ga koriste na nasim terenima

rj

svaki štap 100 gramac može bacat meps trojku ....deklarirani raspon 5-100 je više nego smješan ....općenito na svim štapovima ja donju granicu nebi ni deklarirao jer nema potrebe i netočna je u praksi svakom to dokažem
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

to je njihova reklama, koja je zazivila kod ribolovaca...inace pecao sam par puta s njim...i nama on nema neku funkciju s obzirom na nas nacin pecanja...
ima momacku opremu...i ima ime...vecini je to dovoljno da ga kupe....

rj

ŠTAP JE DOBAR nema govora ali mu tih 5-100 netreba ...vređa IQ

maverick

marketing je tu bitna stavka...ja danas pocesto sretnem decke koji su malo stariji od mene i nakon x godina opet pocinju sa pecanjem...prvo sto pitaju gdje i po kojoj cijeni ima za kupiti limenog...koncepcijski za tvoje i moje pecanje imas stapova u klasi 250 eura koji su x puta bolji od limenog....
ali iskreno ja bih ga volio imati..eto cisto nek stoji u šoški sa ostalim  :icon_biggrin:

rj

vjerojatno sam prije svih vas imao prilike dtžat taj štap 90 i neke  ...u full opremi tad a i danas kažem nesviđa mi se ....nevidim mu funkciju

maverick

a da ne spominjes pricu s starim i novim blankovima ..i onim koji su se prodavali u zadnje vrijeme kod nas

Rajo

Citat: rj  u Prosinac 02, 2012, 10:09:08
ŠTAP JE DOBAR nema govora ali mu tih 5-100 netreba ...vređa IQ
Potpisujem :angel4:

maverick

na li-la sam da pazarim jednog...tri dana se vec prebirem  :icon_biggrin:

Darko

šta se predomišljaš , ionako ćeš ga kupit ;D ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.