Limeni bič

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

u onoj gomiloi na koncertu i ja sam jedno kratko vrijeme pridrzavao severinu za sisu...ali nisam nikad snimio film... :icon_biggrin: ajd ako pazarim dacu ti koji krug...ako ne pazarim onda cu morati kupiti neki drugi stap za tesku artiljeriju...pa na volju ti da das preporuku...pod uvjetom da nije sportex i xzoga...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ako pazariš Severinu, daćeš i meni krug... :laughing7:
       Nema više divljeg bučka. :no:

rj

on je seve vidio samo na TV .....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

sam si nađi štap koji ti treba .....odakle da ja znam tvoje potrebe

maverick

pa sto me tu hebes na dvije strane onda  :icon_biggrin:

rj

zbog 12 gr ...možeš radit kad gledaš u štap ...a tvrdnja kako je "osjetljiv " je smješna no dobro tvoj izbor je limeni za lakši jig ... :headbang:

maverick

a bem ti misa ..donijecu pa cemo probati zajedno... :thumbsup:

DarioK

jel taj limeni sad na kraju za lakši jig morske ili riječne ribe??? :not speak:

maverick

Greys

Odakle vam ideja da se više blank US ne proizvodi za Limeni bič. Na stranicama gdje se može vidjeti Adrenalin SkyBlade, još uvijek piše da se sastavlja u Njemačkoj, a da je blank uvoz iz Amerike.

Ova cijena od 750Eur je za model Classic, osnivni i najjeftiniji model, koji ima FUJI nosač vodilice i titan zlatne vodilice, dužina 2,75cm, 5-100akcija, i težak manje od 250grama.

Greys

Citat: maverick  u Prosinac 02, 2012, 14:59:28
a da ne spominjes pricu s starim i novim blankovima ..i onim koji su se prodavali u zadnje vrijeme kod nas

Što ti se konkretno nesviđa, akcija? Kakva je - više vuče na Sportexovog Kev Pike kao što se navodno priča ili je ipak brži?

rj

Citat: Greys  u Siječanj 09, 2013, 00:54:02
Odakle vam ideja da se više blank US ne proizvodi za Limeni bič. Na stranicama gdje se može vidjeti Adrenalin SkyBlade, još uvijek piše da se sastavlja u Njemačkoj, a da je blank uvoz iz Amerike.

Ova cijena od 750Eur je za model Classic, osnivni i najjeftiniji model, koji ima FUJI nosač vodilice i titan zlatne vodilice, dužina 2,75cm, 5-100akcija, i težak manje od 250grama.
dali si radio sa limenim od PB i sa ovim CMW ? kad več praviš usporedbu ...dva različita štapa ...

maverick

prica s blankovima je pocela od vorbisa i keltana po forumima...nitko od nas tamo nije bio...cristian zadnji put kad je bio u Hr na spomen blankova samo sa nasmijao i rekao...dvadesetak godina rada...dvije reklamacije...

rj

ja ne govorim o prićama več o usporedbi ...oba dva sam držao i radio sa njima ....blankovi definitivno nisu isti ....