Limeni bič

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

kupuj!
ak nist bice car medju sporteksima u basci kad bude trebalo vezat paradajz!

maverick

:icon_salut: nije da ga uzimam zbog pecanja...vec da predjem autom preko njega a on ne pukne  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

lega031

kad spominjete limeni bic,na sta mislite ?

na cmw? Od kristijana slozen stap org. il na blank i od nekog drugog sastavljen ?? Il na orginal stari limeni od Pb-a ?

maverick

složen kod christiana prije pola godine... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

lega031

ja covjeka napadam da mi slozi jedan stapic kojeg vise nema u ponudi,a znam da ima jos tih blankova i nikako da pristane :D
Posto cu ga za 2 tjedna vidjeti na sajmu nadam se da cu biti uspjesniji u pregovorima :D

Hunter

osobno smatram da je limeni bic samo onaj koji stari peder iz PB-a naveze.ostalo ne priznam!(tj ostalo more al bar za 250 E jeftinije!

rj

Citat: lega031  u Siječanj 08, 2013, 16:56:42
ja covjeka napadam da mi slozi jedan stapic kojeg vise nema u ponudi,a znam da ima jos tih blankova i nikako da pristane :D
Posto cu ga za 2 tjedna vidjeti na sajmu nadam se da cu biti uspjesniji u pregovorima :D

odakle ti to da još ima original blankova US graphite ( radila te blankove) neradi več oho ho godina ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

lega031

odg. sam ti na pm da nespamam ovdje ;) pozdrav

maverick

starih blankova nema...novi su po meni nesto malo i bolji...vizuelno blank je gotovo indentican...s laksim vodilicama stap je i solidno brz...glave mozes bacati od 12 gr na pijesku pa na dalje...isprobao danas...gornji limit..ne znam probao 80...i ide ladno...jos se nisam odlucio...niti sam siguran...cijena iznimno prihvatljiva s obzirom da je na racunu kostao 750 eura bez futrole koja ide uz njega

Darko

ajd stavi slike sutra kad ga kupiš , znaš da ti fali u šoški :be happy: :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

od kolege limeni je knap sa 30 gr pa na gore ...kume ti si champ  :icon_scratch:

maverick

iz tog razloga nisam napisao da moze i deset grama..rola je bila shimano twin 5000 sw pp 15 lb...ja jesam champion ali to nema veze s ovim  :icon_biggrin: ustvari ugodno sam se iznenadio......masivnost i sigurnost... fuji sic..k vodilice koje su puno lakse od gold cerment su dodatno ubrzale cijelu pricu...eva umjesto pluta koja nije cijelom duzinom blanka umanjila je i tezinu...sve u svemu solidan i  potrebljiv stap...mada treba prespavati jos dan dva

rj

očeš i jednu germinu ...i to su nekad bili vrh štapovi  :toothy12:

maverick

opet si ljubomoran...sjedi kec

rj

na šta ljubomoran ? pa limeni sam imao u rukama dok ti nisi razlikovao morsku od rječne ribe  :toothy12: