Limeni bič

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

ajd ne kaki...to sam ti ja pricao  :icon_biggrin: prica je bila da dokov i stari limeni nisu isti... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Surikarn

Marijo,uzimaj taj prutic,vidjet ces da na Dunav neces ici bez njega...a za ove ostale komentare  ...znas onu... selo prica,Matu ne briga on samo... sa limenim radi od 8g - 150g  (provjereno iz prve ruke posto takodjer imam taj limeni sa jednostopnim vodilicama takodjer u CMW-u ga je Cristian osobno slagao...) P.S. ovo za donju gramazu je jako bitan balans stapa...samo sto tome malo ljudi daje znacaja...

rj

Citat: maverick  u Siječanj 09, 2013, 09:15:02
ajd ne kaki...to sam ti ja pricao  :icon_biggrin: prica je bila da dokov i stari limeni nisu isti... :thumbsup:

prvo ti jer sam ti rekao da to nisu isti štapovi a onda sam na dunavu usporedio markov i brunin limeni ...nisu isti i tu je po meni u pitanju prevara ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Surikarn

Markov limeni je bio kod mene na testiranju dva dana... blank je vizualno identicnan...jedina razlika je u brzini jbg. na Markovom je Gold Ceremet oprema... a na mom su Fuji "K" jenostopne i ogromna je razlika tezini a samim tim i u brzni stapa. Marko je probao moj limeni i nije nasao niti jednu zamjerku...da pace puno je funkcionalniji i laksi tj. prilagodjeniji lovu smudja... negov je prava strvina od stapa,pocevsi od rasporeda plute pa do vodilica komplet je slozen za soma,i sa takvom teskom artiljerijom deda jaaako cesto lovi smudja,ali ne moze raditi sa laganim glavama kao sa sa mojim limenim jer oprema sa kojom je slozen je pre teska za laksi spin i dosta je umrtvila akciju stapa... u ostalom sam ga pitaj sta misli o tom stapu...

rj

jer vjeruješ da imaš pravi limeni ? ko sam ja da te uvjeravam u suprotno ....pecaj i uživaj u njemu ...da u pravu si boja im je gotovo identična

kajman

Surikarn

Citat: rj  u Siječanj 09, 2013, 11:33:53
jer vjeruješ da imaš pravi limeni ? ko sam ja da te uvjeravam u suprotno ....pecaj i uživaj u njemu ...da u pravu si boja im je gotovo identična
Iskreno ne mogu garantirati da je to bas onaj isti blank sto ga je slagao PB... samo kad ih usporedjujem nema razlike tj. ima funkcionalniji je novi zbog toga jer su promjenili filozofiju o opremi sa kojom treba sloziti limenog...

maverick

Citat: rj  u Siječanj 09, 2013, 10:52:44
Citat: maverick  u Siječanj 09, 2013, 09:15:02

prvo ti jer sam ti rekao da to nisu isti štapovi a onda sam na dunavu usporedio markov i brunin limeni ...nisu isti i tu je po meni u pitanju prevara ....

godine narusavaju tvoju prosudbu... :icon_biggrin: Brunu si upoznao jucer ..bem ti keru...kako bilo da bilo...ja sam iznio neka svoja zapazanja...ali uvazavam i tudja...daleko od toga...nisam jos odlucio...isprobacu danas i dadin
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ako ti se štap sviđa kupi ...nema veze kako se zove

maverick

shimano stella 500 sw i limeni...mislim da bi to bila odlicna kombinacija...ali ipak uvazavam tvoj sud...ali i dalje ostaje prica stapa za teske glave

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

kum se opametio  :icon_cheers: nadam se  :icon_scratch:

Rajo

maverick

ne dam ja kumstvo za jedan stap... :icon_biggrin: odustao.....uzecu alpsa  :thumbsup:

river

ah šteta...već sam vidio da se nazir novi nadimak "Limeni Mario"  :icon_biggrin: