Lov smudja glavinjarama

Autor zivkovic.dm, Studeni 23, 2012, 13:19:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

Citat: maverick  u Studeni 23, 2012, 19:51:44
ja na glavinjare ne mozem nista osim bucova...ili ne znam ili radim na krivim mjestima...nece pa nece...jest da s vremenom izgubim volju ...u kakvoj vodi ih koristis....mislim na jacinu ...
Druže javi kad uhvatiš na tu glavonja varalicu neku ribu zvučnog imena pa da i ja probam!!!  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Greys

Jbg, Mačak od kad je prešao na Daiwu, počeo je koristiti i glavinjare, a i rezultati su tu  :icon_biggrin:

zvona

i ja sam isto samo bucove do sad lovio sa njima.. ali vjerujem i znam da love i ostalu ribu.. vidio svojim očima.. kolega greys smuđa vadi s njom na mom terenu.. ja bucike samo  :BangHead:     :icon_biggrin:

Jožef1

najbolja kombinacija, Daiwa+glavinjare  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Citat: Jožef1  u Kolovoz 24, 2013, 10:20:56
najbolja kombinacija, Daiwa+glavinjare  :icon_thumright:
Provjereno i dokazano.  :occasion14:

Greys

Citat: umpahpah  u Kolovoz 24, 2013, 08:26:00
ja na glavinjare ne mozem nista osim bucova...ili ne znam ili radim na krivim mjestima...nece pa nece...jest da s vremenom izgubim volju ...u kakvoj vodi ih koristis....mislim na jacinu ...
Druže javi kad uhvatiš na tu glavonja varalicu neku ribu zvučnog imena pa da i ja probam!!!  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Mislim da je smuđ i som više nego dovoljno zvučno  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: Greys  u Kolovoz 24, 2013, 13:25:09
Citat: umpahpah  u Kolovoz 24, 2013, 08:26:00

Mislim da je smuđ i som više nego dovoljno zvučno  :icon_biggrin:
Dokazano višekratno!  :hello2:

Ive

Baš su mi fora te glavinjare..derem smuđeve po danu na njih kao gospodin.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Greys

E sad sam pop...o. Ja ostanem doma, ode moj kolega, ja mu kažem di da stane, baci glavinjaru, i mazne smukija preko 7kg. Čekam da se vrati da slikamo.

Kugla

Greys trebaš biti sretan što si pomogao legi  :icon_thumright:

Greys

Ma fala Bogu, bitno da je riba krenula.  :icon_thumright:

Kugla

Tako je rekao sam ja prije par dana, samo da se vrijeme stabilizira malo voda ohladi i bude neki porast i biće i ribe i eto to je to.

Greys

Evo, bio i pogledao. Oskar je moj kolega sa kojim idem na vodu. Smuđ je 8.56kg, na Vida glavinjaru, 6cm, 20grama, boja Red Head. Štap je Shimano SpeedMaster 50-100, 3m. Rola Shimano TwinPower 5000 SW-a, špaga Whiplash Camo 0.10mm

TonyC

Aaauuu , svaka čast kolegi Oskaru !    :notworthy:     :notworthy: