Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Tesko je i nista nije lako...ali mozemo poceti s kavom i nekom organizacijom...pa sta ispadne  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

kontam da je pelin bolji za neke dogovore...a možda i malo  :jede:, pa onda  :drink2: i sve dogovoreno :icon_thumright:

Retfalački mačak

Citat: tole  u Siječanj 16, 2014, 19:26:05
kontam da je pelin bolji za neke dogovore...a možda i malo  :jede:, pa onda  :drink2: i sve dogovoreno :icon_thumright:
Slažem se i predlažem da za to zadužimo mile susjede. :notworthy:

Kugla

To sa klopom i cugom nije problem ja sam rekao da onaj srneći but čeka, a kome s eobratiti i tu mogu pomoći kontaktirati neke ljude koji mogu u vrhu malo nešto vidjeti i pitati što i kako.

Ivan Borojević

ova je samo za primjer sto sam sliko i shebo je od puno mreza, ma bolje da nepricam, al dok se vi dogovorite ribe ce nestat u Dunavu, treba delati pustite price, zaidjete camcem uz obalu pa fino redom  :pirate: jednu po jednu, meni su svi isti i ovi i oni, svi unistavaju ribu. Dodjite na obuku al ponesite kanticu benzina, da se grijemo  :pirate: :stripii:

mlb

Jovice i ja sam za tu vrstu mjera!! Zovi ako trebaš pomoć !! :oussama-bin-laden:

Ivan Borojević

Dunavac Tanju sam ocistio, na proljece krecem uzvodno, pa redom na sve sta naidjem, e onda ce mi trebat pomoc. :pirate: :icon_thumright:

šime

Kolega bio na vodi i naišla ribočuvarska služba sa nekim famoznim inspektorom za ribarstvo-Tomić.Kaže mi kolega,izričito mu je naredio da dođe sa čamcem do obale,pregledao mu ribolovnicu,ZATIM MU UŠAO (naravno pun blata)U ČAMAC i sve mu prerondao(tražio bog zna što) a VRHUNAC TOG ZLOSTAVLJANJA JE TRAŽENJE NA UVID DOZVOLU ZA VOŽNJU ČAMCA I PAPIRE ČAMCA.Kolega nije imao ulovljenu ribu ali kojim pravom i kojim ovlastima je inspektor za ribarstvo ovo činio.Naravno nakon toga kolega zove Kapetaniju i postavlja im to isto pitanje,naravno oni neznaju za te ovlasti.E pa vas is ebe pitam pa zar mi sportski ribiči smo toliki kriminalci da nas svakodnevno zlostavljaju i planinare po mozgu.Pitam se zašto taj isti gospodin nije svakodnevno išao pregledavati i mjeriti i vagati ribu ribarima, koji su totalno devastirali Dunav,a imali su određene kvote.MA SRAMOTA, trbaju nas i samo da nam uzmu novce, pa netreba se čuditi sve dok smo samim po sebo apsurd i dižemo jednog ministra financija kao najpopularnijeg političara, a on i ostala ekipa samo smišlja kako nama običnim građanima što više gurne ruku u džep.Jednostavno ÐEPAROŠI.

silure

to sa pretrazivanjem itd je samo da malo daju do znanja kako rade svoj posao...jer mi ribolovci ometamo zapravo ometamo one krivolovce u poslu pa takvi visokopozicionirani manje dobijaju svoj dio kalaca pa su ljuti na ribolovce

Jožef1

Ja ove godine ne vadim ribolovnicu !!!! Da vidim fakina koji mi bude pokušao uzeti alat  :pirate: nema ljudi sistema koji neće popustiti ako se narod digne- a ne samo pjedinci  :icon_salut:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šime

Jožef ma mi smo sami sebi problem ,apsolutno te razumijem da nečeš vaditi ribolovnicu, vjerovatno je to i ispravan put- GRAÐANSKI NEPOSLUH,ali ja sam svakodnevno na vodi i gledam šta rade ljudima sa policijom koji nemaju dozvolu,UŽAS.A sami smo sebi problem u tome što dozvolimo nas kao većinu da nas vuku za nos manjina.Kukamo i komentiramo i dozvoljavamo da nas teroriziraju,samo zato što nemamo jasan stav prema samoorganiziranju jednostavno kukamo ja tebi ti meni i opet isto .Ispucamo se svi na ovome forumu i trenutno smo OK ali problem ostaje. EVO KONKRETNO OSOBNO ČU SE POTRUDITI I PRIPREMITI JEDAN SKUP;samo ako netko može osigurati nekavu prostoriju za veči broj ljudi.Možemo dogovoriti na forumu i termin i svatko od nas može povuči za sobom nekoliko prijatelje ,poznanika ili sl..Skup moramo prijaviti i mora biti što skorije,a prije Skupštine Zajednice ribolovnih društava,a sa konkretnim zahtijevima i ciljevima.

maverick

Tom prisliom su prodali najvise ribolovnica do sad...evo npr linjak iz josipovca opet oborio neki rekord... A sto se tice protora ne znam...ne treba nas sto...dvadesetak ljudi je dovoljno da se nadjemo ako treba i u birtiji pa dogovorimo u kojem smjeru treba kopati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

jesam persimista u svemu ali uvjek vrijedi pokusati....

umpahpah

DA SAD JE TO MALTRETIRANJE LJUDI!!!! ISTI TI LJUDI PRAVE BUDALE OD NAS,NAS KOJI IMAMO SVAKE GODINE RIBOLOVNICE,CEMU SADA ZALJENJE TIH ISTIH KOJI SU KAO PAMETNIJI OD NAS!!! To sto Tomic radi cu provjeriti ali mislim da nema to pravo kao ni ribocuvar,eventualno prijaviti kapetaniji ili MUP-u!!! Ali sto se tice ribocuvarske rabote,e to niste u pravu i decki rade posao kako treba i ja ih podrzavam kao i vecina ovdje jer na koncu provode zakon ove drzave!!!

Ivan Borojević

Citat: šime  u Siječanj 21, 2014, 09:01:03
Kolega bio na vodi i naišla ribočuvarska služba sa nekim famoznim inspektorom za ribarstvo-Tomić.Kaže mi kolega,izričito mu je naredio da dođe sa čamcem do obale,pregledao mu ribolovnicu,ZATIM MU UŠAO (naravno pun blata)U ČAMAC i sve mu prerondao(tražio bog zna što) a VRHUNAC TOG ZLOSTAVLJANJA JE TRAŽENJE NA UVID DOZVOLU ZA VOŽNJU ČAMCA I PAPIRE ČAMCA.Kolega nije imao ulovljenu ribu ali kojim pravom i kojim ovlastima je inspektor za ribarstvo ovo činio.Naravno nakon toga kolega zove Kapetaniju i postavlja im to isto pitanje,naravno oni neznaju za te ovlasti.E pa vas is ebe pitam pa zar mi sportski ribiči smo toliki kriminalci da nas svakodnevno zlostavljaju i planinare po mozgu.Pitam se zašto taj isti gospodin nije svakodnevno išao pregledavati i mjeriti i vagati ribu ribarima, koji su totalno devastirali Dunav,a imali su određene kvote.MA SRAMOTA, trbaju nas i samo da nam uzmu novce, pa netreba se čuditi sve dok smo samim po sebo apsurd i dižemo jednog ministra financija kao najpopularnijeg političara, a on i ostala ekipa samo smišlja kako nama običnim građanima što više gurne ruku u džep.Jednostavno ÐEPAROŠI.
ja sam unazad godinu dana kratak sa zivcima, tj nemam ih vise,hebo bi tom Tomicu kevu da mene tako maltretira, i zato uvijek u kanuu imam vojni asovcic i ostali potreban alat da zavrsim radnju kako treba.
     :vrag: