Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Haha, dobra im fora, samo me zanima kada kupiš kedere u trgovini, onda ih nosiš u džepu? Sad već prave nakaradu. OK, pregledaj dozvolu, broj štapova, ali za ostalo  :icon_puke_r:

Mariorhr

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 28, 2014, 18:55:21
danas me posjetili ribocuvari i kazu ovako...duzni ste svaki izlazak na vodu upisati ajde to ok..ali ima jos riba se nesmije cuvati u kanti ni najmanja..a ti onda drzati kedere??da nosim cuvaricu i prebacim ji u nju pa u vodu di pecam??? :icon_scratch:

Ja koliko sam upoznat upisuje se ulov a ne izlazak...ma šta više neće izmislit  :uf:

Mariorhr

Citat: Greys  u Ožujak 28, 2014, 19:07:05
Haha, dobra im fora, samo me zanima kada kupiš kedere u trgovini, onda ih nosiš u džepu? Sad već prave nakaradu. OK, pregledaj dozvolu, broj štapova, ali za ostalo  :icon_puke_r:

Kedere nosimo u vrećici kao one akvarijske ribice  :stripii: :stripii: :stripii:

raso

Za neke je prostor za upis izlazaka premali, trebaju isprintati dodatak :stripii: :stripii: :stripii:

Mariorhr

Citat: raso  u Ožujak 28, 2014, 19:09:04
Za neke je prostor za upis izlazaka premali, trebaju isprintati dodatak :stripii: :stripii: :stripii:

Upravo tako  :stripii: :stripii: :stripii:

dravski pecaros

pa kazu kao kad se ispuni otici dismo vadili kartu da nam drugi upis ulova daju..ja godisnje oko 250 izlazaka imam...

Mariorhr

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 28, 2014, 19:17:06
pa kazu kao kad se ispuni otici dismo vadili kartu da nam drugi upis ulova daju..ja godisnje oko 250 izlazaka imam...

Pa ne kužim zašto se onda zove upis ulova ako se upisuju izlasci...onda se treba zvati upis izlazaka ili izlazovnik  :stripii: :stripii:

dravski pecaros

neznam i ja sae zacudio kad mi rekli..kaze to od prije mjesec dana..da se svaki izlazak upisuje..ma nema boga ja kazem izgubio kemisku i gotovo..jadni zakoni  :pain10:

Slaven

A jesu te to za kedere ozbiljno, ili je to neka zezancija

MIF

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 28, 2014, 18:55:21
danas me posjetili ribocuvari i kazu ovako...duzni ste svaki izlazak na vodu upisati ajde to ok..ali ima jos riba se nesmije cuvati u kanti ni najmanja..a ti onda drzati kedere??da nosim cuvaricu i prebacim ji u nju pa u vodu di pecam??? :icon_scratch:
Zato ti je okolica Siska raj na zemlji...nema sanse da ti dodju,a ako vec SLUCAJNO naidju,,das 20-30 kunica i problem rijesen.Naravno,bez papira,jer koji ce ti ''''',a tlaka je za napisat.

dravski pecaros

Citat: Slaven  u Ožujak 28, 2014, 19:31:30
A jesu te to za kedere ozbiljno, ili je to neka zezancija
ozbiljno mi reko cuvar da sva riba mora biti u cuvarici da ni najmanju nesmijem u kanti imati..tako je kao pravilo ali nevjerujem da ce ko za to stvarno praviti probleme...

Goran

da dodje neki laik i procita sva pravila pomislio bi uuuu brate al u ovim rijekama i jezerima ima ribe,mislio bi to dok nebi prvi puta zabacio.  neka neka,postrozio bi jos vise pravila kako reče pecat na praznu udicu pa ko uhvati uhvati. kad vidim sta ljudi rade na pecanju zgadi mi se ljudski rod. sjecam se jednog lika prije vise od 10 god na josavi,lik iz viskovaca,da uhvati ribu zelene boje na kojoj pise nejestivo nebi ju taj vratio pa i da je 10 dkg a takvih je i na dravi cijela  vojska.  tamane ribu kao i mrezari,samo u puno manjoj kolicini ali psihologija je ista. grabi,grabi,grabi,nikad dosta.

silure

Ako je makar pojede pa ajde...nego bacaju svinjama itd...nwcz dalje nije tema..

šajzika

Ima nas svakakvih daleko od toga, ali moje misljenje je da su neka pravila prestroga a s time i glupa, kao npr ova žaba,.
mislim da bi puno vise uspjeli da su ribocuvari bolje placeni i da cesce idu u provjere i slicne stvari ,   al otom potom,

ps. ovo bacam gore u ribocuvarski kutak
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Zanimljivo  :icon_scratch: čime se vi sve zamarate  :uf: cijeli dan pišem, prevodim, stoga kada sam na pecanju (u zadnje vrijeme rijetko) ne pišem nigdje ništa  :stripii: :stripii:
za kedere koristim malu jupolovu kantu 5l, poklopac izbušen i sa kederima spušten u vodu, a što se tiće ribočuvara (čast izuzecima) po meni trebali bi se prihvatiti pametnijeg posla....
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....