Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DarioK

Jel zna netko zasto ih na Dunavu ima a na Dravi ne.?

maverick

Na Dravi je zabranjen privredni ribolov
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole

Kad sam nakon par pokušaja shvatio da mi "normalni" nažalost nemožemo previše utjecati na ove aktivnosti, jednostavno sam prestao odlaziti na mjesta na kojima se mesari (8. Bijelo Brdo..). Vidim da i dečki u Srbiji vode svoju borbu, al nekim ljudima se nemože operirat mozak i to je jednostavno tako. Sve češće vidim na vodi kulturu kod mlađih ribolovaca, pa se nadam da će ovo uskoro ići u boljem smjeru. Po meni je i ovakav seljački nastup ribočuvara bolji od nikakvog, samo da potraje. Nek svako vodi računa o sebi, a još ako korigira bar jednog kolegu, Bog te veseli.

jura

Dali neko zna ko kontrolira godišnju kolićinu izvađene ribe kod ribara

miha

nitko to ne kontrolira nisu to ribari na moru ovi plate dozvolu i lovi .nema otkupnih stanica prodaj na pijacu .restoranu .privatno i to je to .

Kugla

Citat: jura  u Siječanj 08, 2014, 19:53:35
Dali neko zna ko kontrolira godišnju kolićinu izvađene ribe kod ribara
Koliko mi je poznato tu kontrolu treba raditi Državni inspektorat, kako je on ukinut i sada imaju preustroj ti isti inspektori trebaju vršiti nadzor jer svi su ostali raditi samo se sve preusmjerilo na 5 ministarstava.

Franko

Poštovani prijatelji, ja sam više puta slao mailove ministru, on prosljeđivao nekoj svojoj pomoćnici, a ona me šaltala nekom doktoru (dr.sci) u HŠRS. Nekoliko puta su me vrtjeli u krug dok im nisam je** ma**. Sve u svemu uzaludna borba. Najviše sam imao pritužbi na  nepostojanje jedinstvenih ribolovnih dozvala unutar V-S županije i na trenutnu podjelu ribolovnih područja i ovlaštenika u toj županiji. Mi iz VK imamo 18 km do Dunava, a 27 km do Save a pripadamo području Save. Ako želim pecati na Dunavu moram kupiti još jednu dozvolu. Tražio sam da na svim otvorenim vodama unutar županije vrijedi jedna dozvola (makar i malo skuplja), ali su me otpilili kao šmrkavca.
Bolje umrijeti od litre nego od kapi.

dravski pecaros

puno tih podjela je i radi neodgovornih ribica..jedno vrijeme su na zelenom otoku haracili vinkovcani ekipa ptsp kojima niko nije nista mogao...zasto u bilje nesmiju osijecani baz zbog nekulturnih majmuna koji su sve unistavali....ali privredni ribari su prica za sebe i dokle god se nedignu mi sportski ribolovci na nopge i napravimo prosvjed od 1000 tisucu ljudi nece biti dobro

Kugla

To Dravski ja bi baš prosvjedovao bićemo na telki  :takoje:

Retfalački mačak

Čini mi se da bi rješenje ovoga problema (i kod nas je slično) trebalo uvjetovati sa predizbornom kampanjom, a svakako prije toga, pisano preko saborskih zastupnika opozicije, u pitanjima na aktualnom satu pitanja vladi i to kontinuirano ponavljati i naglašavati da pitanje postavljamo kao porezni obveznici-  :icon_thumright:

Kugla

Bravo, to sam i govorio još davno ovdje na forumu ali niko me nije slušao, ja mogu svoje zamoliti da postave ta pitanja u Saboru i oni će to vrlo rado pokrenuti, ali se moramo dogovoriti što da kažu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

od sutnje nemamo nista..ja sam predlago da se na solarisu okupimo kazemo koju rijec vjerujte podrzalo bi nas vise ljudi od ocekivanoga...samo treba neko to pokreniti ko ima znanje  di sta treba..ja ga nemam ali cu dovest minimum 50  ljudi na taj prosvijed...

Kugla

Citat: maverick  u Siječanj 08, 2014, 21:15:20
Pa sta nisi zamolio vec jednom  :pain10:
Pa moramo se dogovoriti, što da pitaju tj. na štoda se osvrnu, što nam ne odgovara u sadašnjem sustavu, ajde da sjednemo i vidimo koje su naše primjedbe, koji zahtjevi i sl.

umpahpah

Citat: kugla  u Siječanj 08, 2014, 14:17:39
Zrinko sve pohvale za naš atar, ja sam onako u globalu govorio omjer ribara i sportskih ribolovaca, i onaj dio koji je Šime spomenuo ne volim nepravdu pa da zbog nekolicine "sportskih ribolovaca" koji se samo tako nazivaju stradaju svi i oni pošteni kojih je ipak najviše.
vidi mili susjedu,Šimeta hebe tolika aktivnost ribocuvara na 8 km zato sto on tamo peca,prekoputa i voli uhvatiti vise od jednog smudja a ovi se i camcem vozaju postavljaju zasjede za struju i to bas tam di on peca,pa se morao nekao izraziti i to je odradio na ovaj nacin,proziran!!!! :stripii: :stripii: :stripii: