Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

ma nije problem naći ću si tri dvokuke iste težine i stavit i to je to, 6 kuka  :P

gliga

Nisam pročito čitavu temu da vidim da li je neko o tome piso
al me zanima u šaranskom ribolovu, da li se smije koristiti marker štap, ipak je to onda 4-ti.

Jožef1

Citat: tole  u Veljača 02, 2014, 13:49:13
ovo zadnje Šime je prva pametna u ovoj temi općenito, osnovat još jednu zajednicu (ako treba nije problem ni ustav promjenit), izaći na natječaj za gospodarenje ribolovnim područjem i je......kevu ovim matorim usjedilicama :icon_thumright:

Citat: rj  u Veljača 02, 2014, 11:18:19
MENE za nadzor ribolovačke službe  :baba: odma sljedi oduzimanje znački  :pirate:  :oussama-bin-laden:
...meni u zšru baranje ne daju ni ribočuvar da postanem, a Gerenček bježi kad me vidi kao od crnog vraga... :icon_h_skeleton:
e, moj tole nisi im podoban- ne plešeš kako oni sviraju.... ostani dosljedan samomu sebi, svaka čast prijatelju  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Citat: gliga  u Ožujak 10, 2014, 10:08:49
Nisam pročito čitavu temu da vidim da li je neko o tome piso
al me zanima u šaranskom ribolovu, da li se smije koristiti marker štap, ipak je to onda 4-ti.

Tri stapa istovremeno u vodi...cak upotrebom kederice treci treba biti vani...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Na svim "šaranaškim vodama" uz 3 lovna štapa smiješ u vodi imat i 10 marker štapova ako hočeš, naravno ako na njima nije udica nego samo marker čep i olovo.Kederica je drugo, ona se ubraja u lovni štap.

Jožef1

Zato Na Tikvešu se peca koliko imaš štapova, istina kako je dnevna 50kn. Ima jedan tip, on pobaca po 15 štapova i samo hoda od štapa do štapa, skida ribu, mijenja mamce i još se žali, kako se više umaori na pecanju no na poslu  :uf:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

gliga

jasno da je na marker štapu samo čep i olovo, bez udice

ali kako objasniti ovim ribočuvarima poslje da ne pecaš štuku,

čuo sam da su prošle godine pravili probleme i za rasklopljene štapove koji su stajali sastrane
i za štap na kojem stoji raketa???

tole

zamišljam si kud bi mu nabio tu raketu...  :pottytrain2: .da me dođe zbog toga.... :toothy9:

marinela

Ovo za kedericu nikako ne mogu prožvakati.Ona služi da upecam mamac,a ne da pecam ribu iako je i keder riba pa po toj teoriji bi trebao ići pod popis ulova.Neću valjda kedericom pecati smuđa ili soma....kederica kao četvrti štap je notorna glupost!!!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

šajzika

odakle je to za kedericu ??
gdje god trazim nailazim na sljedece
Citat:Športski ribolov može se obavljati

S 3 ribolovna pribora uključujući kedericu, a na svakom priboru najviše 1 udica (jednokuka ili trokuka) ili jedna varalica sa najviše 2 udice (jednokuka ili trokuka)
Audentes fortuna iuvat

marinela

Eto lijepo ti piše...tri ribolovna pribora (štapa) UKLJUČUJUĆI kedericu

šajzika

bas su ga ukenjali ,
meni to izgleda da pise 3 ribolovna pribora i kederica  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

marinela

Ne,ne...onda bi bilo tri pribora plus kederica...ma glupost neviđena!

silure

Zar se kederica moze racunati kao pribor :stripii: