Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

Balkane, balkane, balkane moj
Budi mi silan i dobro mi stoj...

pule123

ekipa koja vec par puta pada i neodustaje

maverick

Dobro da su i tamo počeli raditi svoj posao  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: pule123  u Veljača 25, 2016, 21:16:02
ekipa koja vec par puta pada i neodustaje

da je ovo pravna država poslije prvi puta jim nebi više palo na pamet iči to raditi

Rap

Mi smo ribiči pa se suosjećamo s problemom.Onaj tko to nije sumnjam da osjeća išta te prekršaj ne optužuje kako bi trebao.Jbg

pule123

zalosno je sto su ti ljudi hvatani vec par puta..plate kaznu i idu dalje strujom...dokle vise?????

dac

Da ne vrtim stranicu po stranicu ( negdje sam vidio sliku dozvole PP Kopački rit ),dali je dozvoljen sada ribolov na Vemeljskom dunavcu ili postoji neko vremensko ograničenje?   :sha:

maverick

Postoji ogranicenje koje je vise manje protuzakonito
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Hvala Maverick,ipak ne budi mi teško nazovem prijemni centar i kažu zabrana od 01.03.-31.05. na cijelom području PP Kopački rit !   :no:

maverick

Sad imaju drzavne ribolovnice i trebala bi ista pravila kao na Dravi...ovako im jednostavnije dok se opet ne skupi kriticna masa i zaprijeti.

dravski pecaros

Citat: dac  u Ožujak 17, 2016, 10:04:55
Hvala Maverick,ipak ne budi mi teško nazovem prijemni centar i kažu zabrana od 01.03.-31.05. na cijelom području PP Kopački rit !   :no:
a kolege od renđera pecaju na vemeljskom iz prve ruke pouzdan podatak  :icon_puke_r:

maverick

kobac

Ako ste sigurni u te informacije ,nazovite taj njihov centar i recite im to uz konstataciju da ćete to iznijeti u novine ili sl...
Možda bude neke reakcije,
Ali ako ste u to sigurni, a možete i PGP BM...

maverick

Uvijek je bilo povlaštenih koji su lovili u PP, i danas poneko pokaze neku sliku. Institucije bi trebale odraditi svoj posao, ali valjda i njih pegla ova teška situacija pa nemaju goriva i nekih posebnih interesa za svakodnevne izlaske ali siguran sam da ce ga pronaci u šestom mjesecu da provjere ribolovnice i jeli odrezana peraja kako zakon nalaže  :uf: I onda ce na kraju pitati sto su ljudi kivni na situaciju, zasto su agresivni prema organima reda ...zato mi dodje da najradije ovakve teme zakljucamo da se bez veze ne zivciram  :stripii:

kobac

Sumnjam da će vas na tom terenu itko pitati za peraju :stripii:, a za ostalo nebih stel komentirati :stripii: :stripii: