Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ma ne...mi tamo idemo na ekskurziju s dobrom ekipom...i kad idemo to je onda malo cuga, malo klopa, kupanje i pecanje kad se stigne...ne zamaramo se puno niti s klošarima na vodi niti  s institucijama  :stripii: A da uvijek moze biti problema...moze...da ih nekad bude..bude ali to se sve rijesi brzo... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Navodno se na vemelju ( na osnovu odluke šefa pp) može pecati samo na dnevnu dozvolu , naravno uz poštivanje lovostaja...

dac

Još kad bi to znali njegovi ljudi na prijemnom centru.... :no:

kobac

Neznam sta da ti Velim, probaj im to napomenuti kad nazoves..
Informacija je iznutra, Velim, vemeljski Dunavac , dnevna dozvola, poštivanje lovostaja...
Ako laže koža ne laže rog... :stripii:  samo prenosim sta mi je rečeno...

dac

Hvala,budem ponovno nazvao sutra...    :occasion14:  možda netko drugi bude radio!   :takoje:

alex7777

juhuuuuuuuuuuuu ajmo na vemelj BORBA TIGROVA   :rofl2: :rofl2:

alex7777

Citat: kobac  u Ožujak 17, 2016, 22:28:47
Neznam sta da ti Velim, probaj im to napomenuti kad nazoves..
Informacija je iznutra, Velim, vemeljski Dunavac , dnevna dozvola, poštivanje lovostaja...
Ako laže koža ne laže rog... :stripii:  samo prenosim sta mi je rečeno...
Ma i ak je tako  (STO NEBI TREBALO BIT ) nema iko sta trazit gore :red-card: i mir u domu :takoje:! AGA VAGA

dravski pecaros

Citat: kobac  u Ožujak 17, 2016, 21:22:19
Navodno se na vemelju ( na osnovu odluke šefa pp) može pecati samo na dnevnu dozvolu , naravno uz poštivanje lovostaja...
danas provjerena informacija..smije se pecati na vemelju ..60 kuna dnevna i poštivanje lovostaja  :hi:

alex7777

Za mene osobno teska BUDALASTINA  al aj ok , onda cemu hebena apsolutna ((DO OVE GODINE) IMALO JE  SMISLA) zabrana gore i redom nekontam ko tu koga TRPA , u cem je kvaka  :sha: hebe lud zbunjenog  :eek:
ja bi umjesto BOVA uposlio ljude kompetentne za taj sport i nek poprate digod koji brod i nek educiraju lude ovaj ljude sta se smije sta ne i bilo bi bolje neg sad kako je!! IMA TU JOS KOLKO HOCETE JAPANSKIH IGARA AL BOLJE MIR DA SE NEBI NEKO PROZIVAO!!  :takoje:

maverick

Ja se nadam da smo malo pobrkali lončiće, mislim da se ta dnevna odnosi na kanal a ne na uzvodni dio kako alexa misli...ako se ne varam. Ali i to je odraz onog sto imamo u Parku...znači da jednom mjestu se moze uz dnevnu a na drugom ne moze ni uz regularnu godisnju...Mislim da zakoni ove države nisu pisani da iza jednog ćoška vrijede a iza drugog ne, ili u najgorem slučaju nisu napisani da ih netko tumači prijepodne na jedan način a poslijepodne na drugi...
Isto tako tko se tu našao stručan da dijelove Parka koji su do sad bili dozvoljeni za pecanje podjeli na dva dijela...pa se tamo peca a ovamo ne...ma jos od one zabrane sve skupa budalastina ali ajd,..nek se hebu svi kompletno da se ne zivciram u rano jutro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

mene da se pita uveo bi proljetnu zabranu ribolova na svim vodama od 1.3. do 1.6.
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dac

Pa,kad malo bolje sagledaš,što lovostaj na pojedine vrste,što kojekakve zabrane u određenim zonama,dunavcima,mrjestilištima....pola godine i ne možeš pecati!    :uf:

miha

Citat: rj  u Ožujak 22, 2016, 06:42:42
mene da se pita uveo bi proljetnu zabranu ribolova na svim vodama od 1.3. do 1.6.
pa jel nije prije bilo tako... zabrana pecanja na cijelom terenu PP prirode i svim dunavcima....

rj

mislim na sve vode ..drava ...sava...bare ....rukavci...pritoke ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DIDAPATAK

..osim za posebnu kategoriju nas pecaroša(namjerno ne kažem ribolovci jer ne lovimo   :uf:  :dontknow: )
..nama bi trebalo naplatiti samo desetinu dozvole i dozvoliti boravak na svim vodama cijele godine  :stripii:
.. :baba: