Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Dida ova ti je na mjestu,sad zabrana,onda navale komarci pa vani plus pedeset temperatura,jel to prošlo onda opet zima i vjetar a nemam kaput za te uvjete nit futrovane čizme pa opet ne idem. Pa kad da idem kad mi nikad vrijeme ne odgovara sem u proljeće a onda nam ne daju tamo gdje bi možda mogli i upecati nešto. Mi što nevatamo bi trebali naići na razumjevanje kod ovlaštenih. :hi:

dac

Za nas koji idemo na pecanje,i ne spadamo u kategoriju ribolovaca,postoji idealno riješenje-ne vadimo dozvolu...   :stripii:
Eventualno dnevna karta baš kad se zaželimo malo zabaciti...  :hello2:   :ok:

DIDAPATAK

..ma samo da zabacim na bambuse..tražit ću od grada turističku retu  :stripii:..
.a nas nekoliko bi moglo tražiti donaciju od EU eko fondova..zbog očuvanja ribljeg fonda  :rofl2:
.. :baba:

dac

Danas ponovno nazovem prijemni centar PP Kopački rit,sada se javi neka druga teta,fini ugodan glas... :takoje:  i na moje pitanje o mogućnosti pecanja na Vemeljskom dunavcu,tamo kod crpne stanica Tikveš,ona kaže da se može,ali samo na dnevnu kartu!    :ok: Nikakva godišnja tamo ne vrijedi,samo dnevna karta na Vemeljskom,uzvodno i nizvodno od skele!   :takoje:
Na pitanje o zabrani od 01.03.-31.05. ona kaže da se to odnosi samo na Dunav u okviru PP Kopački rit.
Dva poziva ,dva različita broja,dva različita odgovora, pa sad ti znaj...   :sha:

TonyC

A ti nemaš izbora , poslušaj svoju savjest !  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

dac

A gle,barem izbora imam...  :takoje:   ... o savjesti nećemo!    :no:

nekinho

Evo ovako, iz prve ruke, mislim da se ništa nije mijenjalo od prošle godine po tom pitanju osim cijene dnevne karte koja sad iznosi 60kn a prosle godine je bila 50kn.
Ovako, na Vemelju se isključivo i jedino može pecati uz kupnju dnevne karte, bez obzira što je to PP, tako je oduvijek tamo. Ista se kupuje na prijemnom centru u Kopačevu ili na samoj vodi prilikom dolaska ribočuvara, Joze. Godišnja dozvola bila ona od PP ili baranjska ne vrijedi za pecanje na Vemelju. Godišnja dozvola PP vrijedi za sve ostale vode u ingerenciji PP i to sve kanale kod Kormorana, četiri grabovačka jezera, kanal kod Tikveša, i kanal kod crpne stanice Zlatna greda, pa i na bari kod Zlatne grede. Naravno i na Dunavu od ušća do Kazuka. Baranjska dozvola ne vrijedi na ovim vodama, nego na svim ostalim kojima gospodari baranjska zajednica....  :bye:

dac

To je to,samo malo više pojašnjeno.   :occasion14:  I tu nema one vremenske zabrane!  :ok:

zamby

PITANJE DALI VRIJEDI DOZVOLA PP KOPAČKI RIT ZA 1-2 KILOMETAR DRAVE OD UŠĆA DO RENOVA

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

zamby

NARAVNO IZ ČAMCA S BARANJSKE STRANE

maverick

Ne , i isključi Caps Lock pa pisi malim slovima  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Iz čamca pecaš slobodno sa tom dozvolom , to je obala kopačkog rita!! Možemo se valjda i mi povezati na nešto što nama štima!!

Mudri

Ako niko nezna ,nije problem samo uzeti dozvolu i pročitati,garant piše ko i na svakoj gdje se smije s njom pecati......

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"