Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Citat: zamby  u Ožujak 24, 2016, 17:45:27
PITANJE DALI VRIJEDI DOZVOLA PP KOPAČKI RIT ZA 1-2 KILOMETAR DRAVE OD UŠĆA DO RENOVA

naravno da "nevaži"
Citat: mlb  u Ožujak 25, 2016, 00:11:53

Iz čamca pecaš slobodno sa tom dozvolom , to je obala kopačkog rita!! Možemo se valjda i mi povezati na nešto što nama štima!!

na tom dijelu odnosno s te strane granica pp je obala , rijeka drava nije dio pp

rj

isssss..... izbijaš si šljaku iz ruku ....nek pecaju . dobili su odgovor ...takvi filozofi ti uljepšju dan  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mlb

Klasična politika , kriv si kako god okreneš!  :uf:

maverick

Mladene...protiv tebe su i prijatelji i organi reda  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Citat: rj  u Ožujak 25, 2016, 08:44:03
isssss..... izbijaš si šljaku iz ruku ....nek pecaju . dobili su odgovor ...takvi filozofi ti uljepšju dan  :stripii:

lud ko struja... :stripii:

kobac

kažu bolje spriječiti nego liječiti... :rofl2:

mlb

nisu krivi organi reda , ljudi rade svoj posao po nalogu kuji im je dat! Krivi smo mi koji se neznamo udružiti i hebati mater onom ko kroji zakon da nas muze ko ovce! :icon_thumright:

Kugla

Citat: kobac  u Ožujak 25, 2016, 08:30:47
Citat: zamby  u Ožujak 24, 2016, 17:45:27
PITANJE DALI VRIJEDI DOZVOLA PP KOPAČKI RIT ZA 1-2 KILOMETAR DRAVE OD UŠĆA DO RENOVA

naravno da "nevaži"
Citat: mlb  u Ožujak 25, 2016, 00:11:53

Iz čamca pecaš slobodno sa tom dozvolom , to je obala kopačkog rita!! Možemo se valjda i mi povezati na nešto što nama štima!!

na tom dijelu odnosno s te strane granica pp je obala , rijeka drava nije dio pp
Zanimljivo u stvari apsurd, tu je granica obala, a na Dunavu nije, to je to svatko tumači kako hoće i kako mu se digne

rj

stvar je potpuno jasna ...Drava ne spada u nadležnost PP Kopački rit
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Upravo tako,stvar je jasna, nema tu tumačenja, treba samo pogledati koje su granice pp, na dunavu je granica pp ujedno i granica rh (barem ovaj dio što je na dunavu), a na dravi obala od cca 12 rkm drave do ušća...

Debeli šef

ima tumačenja, jer granica rh na dunavu je sredina plovnog puta, po privremenom sporazumu rh i srbije. tako da trenutno park prirode ne gospodari teritorijem i vodenom površinom na srpskoj strani. prošli smo to kad smo liberland komentirali.

mlb

Dali se onda smije pecati na lijevoj obali tih 12 km?

Debeli šef

ne, jer se ne smije izlaziti na obalu parka.

mlb

maverick

Ne. Pecas u Dravi i treba dravska dozvola. Pecas u Dunavu uzvodno treba od kopackog ...jednostavno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"