Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Resavac

Pohvatali su pre koji dan neke strujaroše i na Dunavu kod Smedereva. Vezane ih poređali po obali kao balvane

dravski pecaros

U Srbiji dole kod Rumunjske granice

madmax

Poribljavanje baranjskih voda 2023

madmax

dravski pecaros

retfala

Ovo je dno dna. Klošari!!

maverick

Kolega mi poslao...ima i ime...bila policija...pa jeli moguće da smo takva g....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ta riba je bila bolesna, nije se cjepila i nije smjela u vodu da ne kontaminira ostatak riblje populacije.

Iako je riba tehnicki ispravna za klopu, nije za zdravlje druge ribe

Oni su zapravo spasili riblji fond i jos ce nahranit gladne za veliki petak po Baranji.

Momci moji vi u svemu vidite kriminal a to je zapravo bila cista filantropija.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Uče od Martinčevica...jbg on pošten pa i svi iza njega
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Novi uspeh ribočuvarske službe ZR ''Timočka krajina'' iz Zaječara. U noći 31.03./01.04.2023.g. pronadjeno je i oduzeto ukupno oko 700 dužnih metara ilegalno postavljenih mreža. Na Južnoj Moravi u reonu Tešice pronadjene su četiri mreže kao i dve mreže na Bovanskom jezeru. Obzirom da se mreže postavljaju po mraku, kao i da se vade iz vode pre svitanja, naše akcije su prilagodjene tom dobu dana te su fotografije sa lica mesta, ovakve. Akcije se nastavljaju.

šajzika

Fin tekst i dobro napisano da im je sad prilika zbaciti lokalne šerife.

Tom "Filipu"  svaka cast, pokazao je hrabrost i inicijativu. Trebamo vise takvih opcenito u svim slojevima društvs.
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Sad o tome treba napraviti prilog na tv, tko zna onog novinara Tin Kovačić neka mu predloži da čovjek napravi prilog o ovom sramotnom postupanju, on je koliko mi poznato već radio neke reportaže o pecanju, dozvolama i problemima sportskih ribolovaca.... Sad je vrijeme, javno na vidjelo sve. Spojiti njega ili koga god zainteresiranog da to objavi sa dotičnim Filipom, neka se sve kaže, pokaže, podastru dokazi, gamad treba istrijebiti. I dođe mi nekidan kolega pecaroš i kaže kupujem samo baranjsku dozvolu  :uf:

šajzika

Duxon je kucni prijatelj s njim. I zadnji puta su se druzili na vodi kad je radio onaj prilog na TVu
Audentes fortuna iuvat