Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Pa jel mu nije rekao u startu da džabe snima i da mu to ništa ne vrijedi!!  :BangHead:  :BangHead:  :BangHead:

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ljudi iz Valpova  ti je vamo uobičajen posao

pajdo77

dravski pecaros

maverick

Znamo li tko su ti privredni ribari  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ne znam za sada ali pošto je sa širega područja Belišća vjerovatno se radi o nekima iz Gata ali još nije ništa sigurno

pajdo77

Po godinama sve neki dječaci. Razumio bi da pubertetlije zbog neke avanture razvuku 10 metara mreže pa donesu kao face kuć par kila ribe al ove treba zatuć usranim štapom

maverick

Navodno jedan od gospode je vec u zatvoru...pa nasli slike u telefonu i tako ih pohvatali...a lopovi...poznati na sire i dalje

stojko

Za vikend sam bio svjedok jednoj situaciji na vodi pa molim mišljenje članova te općenito što stoji u zakonu jer nisam poznavatelj istoga u danoj situaciji...

Ako se na obali rijeke zatekne osoba koja u danom trenutku kod sebe nema važeću dozvolu (godišnju, mjesečnu, dnevnu itd.) koje je postupanje ribočuvara prilikom legitimacije te iste osobe?

Kazna, oduzimanje ulovljene ribe, naplata dnevne dozvole??? Uz napomenu kako je u vodi bilo više od 3 štapa..

Mifla

Nema vise naplate karte na vodi. Bez ribolovnice si u prekrsaju. Oduzimanje ribe, pisanje prijave, a i oduzimanje, odnosno zapljena pribora ako je bas po ps-u.

Mifla

A u krajnjem slucaju, drustvo ko drustvo ti moze odredit zabranu ribolova na "njihovom" podrucju na odredeno vrijeme. Godinu dve tri... Imamo mi dvojicu koji su u lovostaju uhvaceni sa smudevima...jedan 3g zabrane, drugi 5 😉

stojko

Super, očito onda u ovom slučaju pravila ne vrijede.. Gospoda iz BiH došli malo na Dunav (uz napomenu kako nemam apsolutno ništa protiv nikoga vezano uz državljanstvo, od kuda su i šta su, da se odmah ogradim od mogućih napada), bez dozvole love ribu i istu zadržavaju. U vodi kao što sam napomenuo više od 3 štapa po ribiću.

Dolazi kontrola i prvo što čujem je dok je jedan od ribočuvara zvao na mobitel, a jbg oni su iz BiH nemaju dozvolu i sad im moram prodati dnevnu dozvolu???

Kakve vražje veze tko je odakle, imaš dozvolu/nemaš dozvolu to je jedino mjerodavno..

Svi mi onda ispadamo magarci što svake godine kupujemo dozvolu jer se očito možemo na ovaj način provlačiti pa kada dođe kontrola neka naplati dnevnu..

Mornar Popaj

Čini mi se da je tip ( ribočuvar ) uzeo duplu dnevnicu taj dan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.