Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nisam vidio tu razliku u pakti...bas pregledam po kutijama da li imam neke koje se razlikuju....a imam  ih podosta...ja sam nekako klasican ribolov voblerima zanemario pogotov od kad pecam iz sharka...tesko se zavlacim ispod granja uz samo kamene po dravi a kod nas su takava mjesta top...vise manje lovim na ispistanje...ali recimo sad gledam u biljeznicu...najavece somove na vobler ulovio na ssr 9 najvece smudjeve na vobler ulovio na ssr 9, najvise smudjeva ulovio na ssr 8...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Citat: miha  u Siječanj 23, 2015, 18:16:11
ima jedan majstor iz Vukovara mislim da se vobler zove crni labud ili nešto tako znam da sam kupio jednom na auto pijacu u osijeku bio je odličan vobler ....ispravite me ako griješim u nekom od podataka...

Senco je stvarno super voblerica..nepravedno zapostavljen,ali to je već off.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

macvanski ribolovac

Citat: baka  u Siječanj 23, 2015, 19:09:53
Nisam mislio ništa loše i ne mogu reći ništa za meni najbolje voblere koji postoje, nema boljih od SSR 7,8,9. Samo da se opet počnu proizvoditi 8-ice ne bi ih više ljudi dizali u nebesa.

Daj maverick, nemoj me zezati, uopće nisam mislio na razliku u kljunu između plivajućih i tonućih. Kažem ti da ima dvije vrste SSR 8, sa većim i manjim kljunom. Imao i jednu i drugu. Ovu s većim kljunom sam dao legi jer se raspametio kad ga je vidio, ne znam da li mu je još u životu, ali mislim da je. Jednom ću je baš uslikati da vidiš razliku. Kljun je nešto između 7 i 9-ke. Fantazija od voblera.
Ovu drugu 8-icu s kljunom od 7-ice imam još uvijek, ista kao ona tvoja prva na slici.

Ako je ko video i ima SSR-ova to sam ja
Razlika je kao sto kaze maveric
Ako je tonuca pakta je od SSR 9 na SSR 8
Ako je plivajuca tu je pakta od SSR 7 na SSR 8
Ja od preko 100+ SSR 8 nisam video siru i uzu(veci i manji kljun) paktu osim na tonucem i plivajucem

smudjoslav

...Ja sam nedavno prodao SSR-8 (Ireland,bez folije)za 5e...Vi pricate o nekih 20-25eur. Preprodavci na nasem trzistu prave cene za nebesa cim neceg ima malo ili se ne proizvodi...

miha

ja kolko vidim kod nas po trgovinama od 55 kuna do 75kuna ....

maverick

Na onim danima scorpiona kad budu ssr 9 smo nedavno kupovali po 43 kn  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

moram malo procunjat po radioni pa okačim tu "srednju" veličinu kljuna, naletio na jednom ssr8...malo je veći od kljuna sa 7-ice a ipak malo manji od 9-tke....rapala na kojoj je bio montiran proizvedena u Irskoj, plutajuća 8-ica....pakta je slomljena a razliku sam skontao kad sam radio zamjenski :eek: .....i nikad više nisam naletio na takav  :hi:

maverick

Citat: smudjoslav  u Siječanj 24, 2015, 09:03:42
...Ja sam nedavno prodao SSR-8 (Ireland,bez folije)za 5e...Vi pricate o nekih 20-25eur. Preprodavci na nasem trzistu prave cene za nebesa cim neceg ima malo ili se ne proizvodi...

Drugi put se javi svom drugu  :occasion14:

tole

Citat: maverick  u Siječanj 23, 2015, 17:54:43
Alternative ima za sve...decki su tu radili ssr 8 za nekih 50 kuna...cini mi se kolega e-rwin ili neki njegov pajdo...tole se isto baćka s tim....ali ne love isto to je sigurno...

....i ne bakćam se sa kopiranjem ssr-a

joker

trgovine su strašno bezobrazne s tim cijenama rapale kod mene su sve 74,90kn i to je malo preskupo ali se oni izvlače bar ovi kod mene da im škorpija diktira cijenu a ne oni sami.strašan lopovluk i onda se čude kako nemaju prometa.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

dr.Ivo

Citat: maverick  u Siječanj 23, 2015, 18:46:08
Napisah...na ispuštanje vobler od 150 ili 200 metara na sprudu je jako bitno... 

Kako kada opali som na 150 metara, mora da je uživancija ga toliko vući...

maverick

Mene ne smetaju cijene...pogotovo sto imam i kolekcionarskih sklonosti i sto imam kolekciju ssr osmica u svim dekorima koji su do sad izasli....svaka budala ima svoje veselje pa imam i ja  :stripii:
Kod novih , bar kod nas su cijene vise nego prihvatljive....smeta me ta nesretna kvaliteta novih ssr...jbg tri dobra smuđa i razvale ju do pola
A nisam nikad opalio soma na toj udaljenosti , ali krupnih smuđeva jesam i to podosta...i to je onda...sad ga ima, sad ga nema...pa ide prema pa namatas kao ludjak ...

macvanski ribolovac

A za koliko si prodao drugu,u sledecem tvom oglasu sto je ona bila skuplja :bye:

smudjoslav

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2015, 09:59:55

Drugi put se javi svom drugu  :occasion14:

Sledeca koja mi dodje...Poklanjam ti je... :bye:

smudjoslav

Citat: macvanski ribolovac  u Siječanj 24, 2015, 11:03:34

A za koliko si prodao drugu,u sledecem tvom oglasu sto je ona bila skuplja :bye:

Ta nije bila moja! Drugar je bio prisutan kad me je zvao covek iz Subotice i kritikovao zasto sam poklonio Rapalu za dzabe! Cuo to i posto nije na forumu zamolio da mu je prodam...