Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

I ovdje je pala u odnosu na jučer. Gledam uzvodno pa to pet sati raste onda četiri opada i tako u nedogled.Do osmog mjeseca je bila potok pa sam bar znao,sad ili camac na pol drave ili dva metra na suhom a da o nekom ozbiljnijem pecanju na ovo gore-dolje stanje i ne pričam

majstor

Da poludiš. Sutra će vam pasti vodostaj 1 m. Dok je bila mala ali stabilna, lovilo se dobro, a sada...  :sha: :crybaby2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Pajdo bas sinoc prolazim a tvoj camac na kamenju parkiran
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jucer ujutro bio na vodi dva metra od obale. Kod mene je plitko pa čim opadne voda to se povuče dva metra,još ova tri tjedna što je bila onakva muljava ostalo blato pa možeš mislit koje su to borbe gurnit čamac dva metra po tom mulju kad opadne

Kugla

Vodostaj je užas, tamo gdje sam ulovio smuđa u subotu, jučer sam hodao  :uf:

šajzika

Opet najava za dobar porast
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Iduci vikend lom. Dosta smo se zezali voblerima. Vrijeme da pocnemo ozbiljno.
A i ti bi se trebao uozbiljit  sarandzijo :stripii:
Audentes fortuna iuvat

miha

ode Drava u nebo ....

pajdo77

nekinho

Danas je vodostaj Osijek nekih 70cm...prognoza je za šest dana, dakle za vikend, vodostaj oko 250cm.... :eek:
Ništa od pecanja, biće vikend piši kući propalo je.

miha

Mura se crveni tako da bi mogla biti Drava malo i muljava...

majstor

Prodajem komplet pribor. Za spisak potreban cijeli forum.  :stripii: :stripii: Nemogući uvjsti za ribolov. :sha: :eek: Idemo krenut u lov na ljepši spol - a čime?  :baba: :character0032: preostaje  :flasica: :pije:

pajdo77

Meni ovakav vodostaj odgovara,može i metar gore samo ima jedan problem a taj je da mi se ne sviđa što je brza. Kada bi onako lagano curila e onda bih potpiso da cijele godine ostane ovakva.