Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Samo neka opada,otpao mi fišnec sa školjkama iza čamca,ne mogu ga naći :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nekinho

Vikend je, izgleda da su se susjedi malo jače proveselili i malo jače popili. Di im ova prognoza ide  :sha:
Ne vjerujem  :eek:

vedro

Prognoziraju kisu narednih 7 dana pa zato.

nekinho

Pa baš da će otići 260cm ili još više gore, ne vjerujem, da pada danima bez prestanka to treba biti potop idućih pet dana

majstor

Mala je do bola. Veči sam čamac odvezao na zimsko pristanište, manji mi 3 metra od vode. Ne sjećam se kad je bila tako mala.  :takoje:
Mađari fulali prognozu.

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Da, ali na Botovu pada sa 51 na 9 cm.

pajdo77

Kod mene od jučer ošla dolje desetak cm. Ako opadne još malo morat ćemo iz pipe donosit vodu.

miha

kakve ste vi patriote samo gledate RH ....pada kiša i u Italiji .....Austriji .....Sloveniji ... :stripii:

nekinho

Gledam opet na Hr.Vodama vodostaj Drave kod HE Dubrava, izgleda da su odvrnili pipu, iscurilo jezero ćini mi se, nizvodno narasla danas 130cm od 6 ujutro do podne   :eek:

pajdo77

Bio vodu izbacati,kod mene nije voda za pecanje. To dere u obali ko luda,još nosi svašta tako da bi se na silku bilo u par minuta nakupilo pol kile lišća i granja. Pajdo čuči kući i čekaj bolja vremena.

majstor

Ni ja ne lovim desetak dana. Prvo smo kukali premala, sad kukamo prevelika. Još se nije rodio tko bi nam ugodio. :uf:  :stripii: :stripii: