Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Drava krece u porast preko metra  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

slijedeća tri dana sam dežurni na Dravi :be happy: :be happy:

Kugla

Odlično i zbog ribe, pecanja a i čamca i kućice  :icon_thumright:

Mrva

jel to dobro tako naglo vidim da je kod nas u 24h za oko metar skocila. Mislio sam veceras malo otic, a neznam jel isplati bas zbog toga naglog porasta. Vi sam puno iskustva mi recite jel dobro odma danas ic  :toothy10:

maverick

Unaglim porastima, ulazi izlazi kanala ako su vec bili pod vodom su zanimljivi...sama dio uz obalu u porastu naglom je solidan ako nosi i zamucenje na ovu bistrinu koju ima trenutno kod nas  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

kod mene u terezinom se je jako ljepo zamutila jucer navecer.navecer je riba radila kao luda blizu obale cak su se cule "neke"puse iz mraka
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

dravski pecaros

drava belisce i osijek u naglom porastu...  :icon_thumright:

maverick

Taman za tamo gdje ces ici  :thumbsup:

dravski pecaros

Kugla

Ja sutra ujutro vodim malo punca na pecanje, kontam susjed gore prema amuru ili još i dalje, što ti kažeš?

maverick

Kugla

Tako sam i mislio, malo će mo na kedera odpecati i malo blinkati.

Mrva

planiro danas na Dravu kad sam vidio da je vodostaj u 24h skocio za nekih 80cm odusto sam  :grave:

Kugla

Opet Drava ode u nebo, već sad više za 30 cm od prije neki dan onog porasta od metra.

Slaven

a dobro spasit će se smuđevi