Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Kugla, kao što vidiš nije ti suđeno ići na Dravu, možda tek kad taj čamac dođe u ruke  :laughing7:

Kugla

Već ču ja nekako naći gdje se može, moram inaće mi propade Orly smjesa  :BangHead:

zvona

sada sam diktiro mami recept od orly smjese ako bude ulova bit će  :laughing8:

Kugla

Eto ne tako davno onakva poplava, a danas Drava Osijek -132 uh baš preniska, da barem dođe 0,5m pa i više ne bi škodilo, Onako na -50-60 je ok ove prenisko, a nema ni gore nekog porasta Terezijno polje tek malo više od 20-tak cm do nas će se to izgubiti.  :sad10:

maverick

nesto od predvidjenog metra ce doci i do nas...bar 50 cm , nadam se i to za koji dan  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A na botovu preko 60 cm danas u porastu, to je to valjda, ili negdje drugdje gledaš, u svakom slučaju valjda će porasti.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Koji je vodostaj Drave u odnosu na Dunav?
Curi, egal ili Dunav gura nazad?

retfala

Kugla

Zadnja dva dana malo gore malo dole, valjda će se stabilizirati

maverick

Malo gore malo dolje sto kaze susjed...inace cijelim tokom je u laganom padu na Osijek ide gore za nesto malo manje od metra i to je zbog Dunava koji ce je uštopati u donjem dijelu...

mossi

Kakva je situacija sa Dravom na ušću?
Jel gura, ili je Dunav štopa?

maverick

Drava je u nekoj stagnaciji , plus minus koji cm, kad dunav ovako opada povuce je za sobom

mossi

Hvala, sutra bih na Staklaru, pa me interesovalo.

:occasion14: