Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Moj i toktizov flos su ok, simbin čamac takodjer....ipak bez obzira na sve mi to obilazimo na sve moguce nacine...bez obzira da li nam dopuste ili ne, a i Zrinko je tamo konstantno pa obidje i on s vremena na vrijeme
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Procurila Drava, ali i Dunav pa uskoro možemo na večernje izlaske oboružani sa pomadama za leteće napasnike :be happy:

Kugla

Rašo trebati će koji dan da se i prilazi prosuše tamo gdje se voda povuće a di ostane malo duže tu će mo  sačekati i malo više.

maverick

Čuo sam se s Zrinkom..otovren je bent prema Osmici..otprilike 27-mi km  da iscuri voda koja je jos oko naselja...na putu za naselje ima jos tridesetak cm ali policija ne pusta da se ide dole...nadam se da ce za vikend sve biti normalizirano
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Sutra se ukida zabrana plovidbe.

Kugla

Sve se polako normalizira, pa će mo i na pecanje polako opet moći.  :icon_thumright:

maverick

Ah jedva cekam....GAS GASSSSSSSSSS

silure

Cini mi se na dunavu pustaju plovidbu na 650 kod batina tako da to je.vec tu negdje..

vedro

Nadamo se da nece za mjesec dana kada voda dode na svoje opet padat neke obilne oborine. Pola godine proslo a ja skoro ni ljuske na Dravi. :tongue3:

Kugla

Jel netko ima informaciju kakva je situacija na potezu od Sarvaša pa do ušća Drave.

Darko

koliko je meni poznato autom se još uvijek nemože , samo čamcem :icon_rabbit:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

E hebiga a ja mislio malo otići blinkati, znači ništa od toga, a ni na neka mjesta kod nas na koja sam navikao se ne može, znači ostaje mi ugodno veće uz tv heheehe  :BangHead:

Darko

moraćeš se strpit još malo  :toothy10:

Kugla

Jel se što promjenilo, jel neko išao danas do ušća Drave autom.

Darko

nemože se autom , palo je neko drveće na cestu i čeka se da šumarija raskrči , tako su meni rekli :icon_biggrin: