Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

U romanu je Blek Stena nosio kapu od Američkog dabra,od našeg možeš napravit cirkurski šator. Nek me netko ispravi ako lažem

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

miha

25 - 30 kg ima toga ....uđe njih 5 u vodu kod belišća eto porasta ...a isto kad i izađu van  :stripii:

miha

Citat: pajdo77  u Rujan 21, 2021, 11:48:44
U romanu je Blek Stena nosio kapu od Američkog dabra,od našeg možeš napravit cirkurski šator. Nek me netko ispravi ako lažem

.... sad si me zamislio ...teško da je to dabrova kapa ...prije rakun ....https://www.google.com/search?q=blek+stena&rlz=1C1OKWM_hrHR872HR872&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=V40hj3IUTFRJQM%252CNlw3wXlnGbRgTM%252C%252Fm%252F0gvhyd&vet=1&usg=AI4_-kTSO1q0jgQnGDevGDzvxOiQKd-Rww&sa=X&ved=2ahUKEwjiyLWPi5DzAhUQDewKHUNzDuEQ_B16BAgxEAE#imgrc=8eutF0PLu8-l-M

Gremlin

U rezervatu prirode "Zasavica" kod Sremske Mitrovice su pre nekoliko godina ponovo naselili dabrove...

Legenda kaže da su popovi pre mnogo godina "objasnili" narodu da je dabar posan pošto živi u vodi, i da se može jesti kad je post...shodno tome su svi dabrovi potamanjeni do poslednjeg.

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Dunavski vuk

Svi sad skupljat izgubljene varalice dok je ovolika drava...

pajdo77

Aha,počela je rasti. Možda to pokrene ribu i krene u obalu večeras

pajdo77

Još raste stidljivo. Bit će to ok.

pajdo77

Eto ga na,kud je mala od sinoć je opala nekih 25 cm,ako ovako nastavi neki će imati problem doći sa čamcem u obalu. Da kod mene nisu produbili zbog šetnice kod nas bi bilo čupavo,i ovako nema veslo dubine.

maverick

Ja vise nemam stepenica  :stripii: moracu dodati ako ostane ovako niska  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

pa sad je šansa za te radove u koritu reke...
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Raste,danas je taj dan kad će napadat varalicu

dravski pecaros

maverick

Dolazi 4-5 dana padavina...kontam da nece bas ovako rasti....ali tko bi ga vise znao  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dunavski vuk

A ništa ako raste i kiša prestane oko vikenda vidimo se na drugom, trećem  :oussama-bin-laden: