Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Gdje ćeš se kupat crni Šajzika? Naplavine granja se sudaraju sa santama na vodi. Ribe još čaj umjesto vode piju.

pajdo77

Krenila je dole od noćas kako vidim. Ajde neka to dođe na svoje mjesto do početka sezone. Valjda se izmrjestilo sve što se trebalo izmrjestiti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Meni bi odgovaralo da ode 50 cm dole i da tako ostane al od ovih svakodnevnih kiša mislim da će to biti ko da gledam onu EKG traku..živog čovjeka naravno.

pajdo77

Nakon one silne vodurine lijepo to počelo opadati i kad sam se ponadao da sve dolazi na svoje mjesto eto nje već tri dana ide opet gore. Slabo ću ja ove godine na vodu. Kiše svakodnevno pune korito,brzo će proć ovo nazovi ljeto i onda opet zuji do idućeg.

pajdo77

Koja se materina dešava sa ovom Dravom? Jedan dan opadne 30 a drugi dan u pola dana naraste 50 cm. Tko to uzvodno otvara i zatvara pipu? Nikako na zelenu granu ove godine sa tom vodom.

šajzika

Majstor u Pitomaci, cuo da dobro grize pred porast pa ti svaki drugi dan posalje val da se mozes napecat
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Nit pecam a izgleda da ni neću. Prva četvrtina godine zima,u drugoj je lovostaj a u trećoj potop. U četvrtoj opet zima a zimi ne pecam i prođe godina. Hebo ti ovaj hobi.

maverick

:stripii:  :stripii:  Najjači si crnjak kojeg poznam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Od sinoć je kod nas opala 15-ak cm a u Miholjcu došla 20-ak. Ta voda uzvodno mora doć kod nas bilo da protrči kroz OS ili u vidu laganog porasta. To su dnevne oscilacije u vodostaju ajme majko i to već traje jako dugo. Nikako da se ta voda smiri.

maverick

Za ribolov te male oscilacije nisu lose ako si konstantan na vodi...jbg ako izlazis povremeno tesko je...Mi varaličari istrcimo navecer sat-dva-tri----Kad nije vruce...kad nije zima...kad se odmorimo poslije posla...kad nema obada a komarci jos nisu krenuli...itd itd...Uz to jos oe male oscilacije vodostaja maknu ribu koji sat prije ili poslije i djeluje doista kao bunar...Nalovio sam se nekad u najtoplije doba ovakvih vrucih dana...a sad mi se ne da ni nakupanje kad upekne...nalovio sam se na visokoj i blatnoj vodi kao i na niskoj i toploj...a sad se i zvijezde moraju poklopiti da izadjem i budem konstantan...Tako da,,,dobar je vodostaj samo treba ici  :stripii:

hranki

Nek ti kupujes  zato kupujes opremu
za camac neka se nade2 :stripii:  :stripii:  :stripii:

pajdo77

35 cm je došla od jučer u podne. Nenormalna voda je ove godine. Kod mene bi bilo za pecanje da je negdje na nuli pa do plus pedeset.

pajdo77

Pa dokle više sve joj hebem? Ovo ne pamtim. Danas pola metra gore,sutra pola metra dole..i tako mjesecima.