Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Ni ona ravna crta na EKGu nije dobra a kamoli na vodi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Goran

Radi se na HE Varazdin,povecat ce se kapacitet elektrane i tamo svako malo spustaju nivo zbog radova i onda puste,svi radovi se planiraju napraviti do 2027,tako sam procitao na netu a i jedan od ribica mi je rekao bas jutros na pecanju. Nadam se da to nece sad i sljedece godine tako. Bio na nocenju od jucer i jos dvije ekipe pokraj nas,bunar.

pajdo77

Nek oni postavljaju vjetrenjače i solarne panele a ne tu zahebavat pošten narod nizvodno otvarajući i zatvarajući pipe kako se kome digne. Tko je tamo bliže nek skoči pa ih namlati uz želje i pozdrave od ekipe sa ovih prostora.

Goran

I tako.. opet nagli posrast za vikend.

pajdo77

To su cifre bole sinusi koliko ona ide gore-dolje na dnevnoj bazi. Ja takvo ludovanje i u toliko dugom vremenskom rasponu ne pamtim. To traje tjednima da ne može dva dana sastaviti a da ne dođe ili opadne po pola metra dnevno

maverick

Jedino me muči sto mi je daleko plaza pa svaki dan vozim kao da idem na pecanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Evo ode Drava još metar gore, strašno, e susjed sad nažalost ni te plaže neće biti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ode po Mađarima ovaj bunar na +200 i to za prvu ruku. Jedno dva metra više nego što bi mi odgovaralo. Treba se hvatat nekih bara i kanala ako mislim i dalje pecati u životu. Na Dravi nema sreće.

Goran

Ove godine dva puta pecao na kamenu i dvje ribe i to je to,uvijek me zezne vodostaj koji nebi trebao biti veci od +20. Rlazmisljam vec ici do Dunava al nepoznajem tolko mjesta a najdraza su mi tipa izmedju 2-3 km drave,kamena obala sa krosnjom drveca iznad glave.

šajzika

Eo pajdo jos malo zabave za tebe
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Čamac mi je na spustu kod vojarne. Gledam dal kad bude maksimalan vodostaj samo navučem čamac na suho,okrenem ga i nek stoji do nagodinu. Nema tu sreće ni sa vodostajem nit sa parkingom ove godine. Samo muka i obaveze.

pajdo77

Po Mađarima dva dana vodostaj tu negdje a onda skok gore od metra. Ovo više nije humano.

maverick

A jbg...gore padne dvije kante kiše i odmah porast...kad ne padne nista onda ovi ispuste...i eto...luda kuca...ali smudj radi na vobler pa to nije toliko ni bitno  :stripii: