Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Kod mene ni kamena ni obale više. Gledam vrane oko gnjezda počele stavljati vreće sa pijeskom😂

Mornar Popaj

Brzo će 2027. godina

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

miha

Citat: Goran  u Srpanj 27, 2023, 09:56:29 https://regionalni.com/rekonstrukcija-he-varazdin-je-najveci-projekt-na-nekoj-hidroelektrani-na-dravi/. Izvor nasih problema.
.... ova godina je godina riješavanja papirnih i zakonskih prepreka ...znači nisu ni počeli ..kako će bit kad počmu radovi ...a još i ove klimatske promjene ....znači nema pecanja do 2028 ...

pajdo77

Papire će rješavati do 2028-e poznajući našu administraciju što bi nam odgovaralo.

Goran

Ma rade oni vec nesta,tako mi je rekao jedan brat po štapu.

maverick

Ovo sad vec zivcira i mene...tko zna kako je Pajdi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma hebem ti više i Dravu i ove potope cjelu hebenu godinu. Gdje su sad ti Afrikanci sa kantama,lavorima da nose tu vodu kući? Nikad ih nema kad ti trebaju. Meni bi odgovaralo da je vodostaj oko nule. Cjele usrane godine ja imam metar-metar i po viška. Suša u svjetu,globalno zatopljenje? Pa šta onda ne ispari kad je zatopljenje. Za vikend če biti 20 stupnjeva. 20 stupnjeva u osmom mjesecu a oni meni 'zatopljenje'. Sit sam ja i svojih laži a ne da još vjerujem u njihove. Napiši'podavit ćemo se od te silne vodurine'. A ne 'zatopljenje'. Sad samo čekam da mi u dnevniku intervju da neki poljoprivrednik kaže da je zbog 'sušne godine' kila trešanja bila osam eura pa odo tražit prvu šljivu...da se besim a ne zbog knedli sa njima.

Kugla

Ovo je baš bez veze više svako malo 2m dolje pa 2m gore, borba za svaki komadić spruda  :uf:

pajdo77

Ne otvara mi hidroinfo danas. Odmah ga izbaci i kaže 'povratak u sigurnost'.

Goran

Pajdo ažuriraj chrome i proradit ce ti.

pajdo77

Gorane ja sam generacija koja uz tv nije dobijala daljinski nego stabilizator. Ne znam ti ja to😂