Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Upravo bio dolje, mene samo brine ako zatvore ulaze a morati će, kako do čamaca, možda kao i one 2014 kad je vojska vozila kamionom do dolje, jer tamo ima jako puno ljudi koji žive tamo, pa za njih mora biti neka komunikacija s ostatkom odlazak i dolazak, pa ćemo valjda i mi moći tako dolje.

maverick

A za tih 2.5-3 metra koliko Madjari predvidjaju kod nas mjesta nema...Na 27-26 km ima jos mozda pedesetak centimetara da udje u šumu tako da ipak se nadam da ce to biti manje nego sto kazu...Mi smo vecinom čamce izvadili da se ne zahebavamo s panjevima...idu brzi servisi...sitne prepravke i taman slijedeci vikend nazad ako uvjeti dozvole
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Vadio bi ga ja al nemam prikolicu na kojoj će stajati, tako da sad idemo u kupovinu neke prikolice, da se ima za preko zime da ima na čemu stajati, i za ovakve situacije

im84

Čitam dns kako svi ipak govore da je padalo znatno manja kiša nego što se očekivalo. Pa daj Bože, možda mađari pogriješe i ne ostvari se ni približan vodostaj.
#foxrage
#fox_rage_fishing

Goran

necemo mi tako brzo na dravu kad vidim ovu silnu vodurinu koja ce tek doci. Video je sa fejsa,probao sam ga staviti ali nemoze. Video sa drave kod donje dubrave

maverick

Danas su nesto sitno smanjili prognozu ali da...mislim da to nece bas otici dan poslije...Kod nas je naselje Karasica zatvoreno ...mogu čak reci lijepo pripremljeno za obranu...Čamce smo skoro svi izvadili...tako da ostaje da dodje i ode
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nikad Drava mjesecima nije bila ovako visoka. Znala je narasti ali nakon nekog vremena se vodostaj vrati u normalu,naročito ljeti. Mada i ovo ljeto je samo kalendarski. Za sutra ujutro najavljuju 12 stupnjeva. Viša temperatura je bila kad sam išao kući sa dočeka Nove. Hebo ja ovakvo ljeto,kraj njega nama jesen ne treba. Bio sedmi il jedanaesti mjesec isti nam qurac.

Goran

Prosle godine bila jako niska,srusen i rekord najnizeg vodostaja a ova godina opet sve kontra,stalno visoka voda.Pajdo bas ja danas kazem kolegi na poslu,pogledaj van samo zuta boja fali(jesen).

DIDAPATAK

..ja izdinsto kupus sa slaninom,police,kuhano vino,popio ibubrufen(sa ostalom th) i duplo aske..pasice pod jorgan pa ako se probudim pričat ćemo  :stripii:
.. :baba:

mossi

Biće tesno.
Nadam se da će proći bez poplave.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Tu kod mene,Banova,Lađarska,Ciglarska su bile najniže točke u gradu. Izgradnjom nove šetnice nema šanse da mi plivamo. Prelit će lijevu obalu blizu Duksona pa bi bilo zgodno da svaki član foruma-tko koliko može ubode za donaciju da Duksonu kupimo peraje i dihalicu da može na posao😂

Dukson

Ahahhaa,  Dukson je za svaki slucaj ostavio kajake u dvoristu na gotovs :) tako da sam mobilan - a ako se potrefi za vikend situacija, mozda kajakom i odem do zooloskog na pivu :P

baka

Citat: pajdo77  u Kolovoz 09, 2023, 07:51:29 Tu kod mene,Banova,Lađarska,Ciglarska su bile najniže točke u gradu. Izgradnjom nove šetnice nema šanse da mi plivamo. Prelit će lijevu obalu blizu Duksona pa bi bilo zgodno da svaki član foruma-tko koliko može ubode za donaciju da Duksonu kupimo peraje i dihalicu da može na posao😂

Nema veze prelijevanje s poplavom, te ulice su uvijek plivale zbog šahtova jer na njima počne izbijati voda. Zato su do sada stavljali betonske cijevi iznad šahtova i betonirali ih.
Vidjet ćemo kako će sada to ići.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Kad su pravili novu šetnicu orali su i kopali te pet puta otkopavali i zakopavali te kanale. Valjda su nešto i napravili. Ako nisu onda su nahebali ovi što grade pet metara od benta.

ossa

Čekamo slike  :dontknow:
Naidju krize, drukcije grize...