Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ps

pa crknuti kederi, pa nevrijeme, pa kvar na motoru itd. itd.  :stripii: :rofl2: 

šajzika

Smithwick maniac i ps imate zuti karton jel pljujete protiv johnson 15 koji nemere omanit
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii:  au pajdo....ja bih se zabrinio kad bi vidio tko te brani
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ja branim motor ne covjeka. Ja sam sam sebi nasao jako puno mana sto se tice ribolova, posebno pocetnici varalicarenja kao ja.
A ti tam ceskaj cehinje na moru naj mene hebat
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Šajzika je moj najbolji lega na neviđeno a ova dva zajebanta su sigurno izdali po pet-šest knjiga na temu pecanja kad sve znaju-sve treniraju. Svi znate tko je Karol  Čapek, e on je rekao "zamislite kakva bi samo tišina zavladala svijetom kada bi ljudi pričali samo o onom šta znaju". Ja bih vjerovatno cijeli život šutio ali neki izgleda usta ne bi zatvarale. Ne dirajte nam Džonsike vi kupci nekih proizvođaća motora koji prave i sintisajzere :stripii:

šajzika

Hebem ga ja ak ne otvorim johnson klub osijek :stripii:
Jedino jel neko ima 20 za prodAt ?
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Srpanj 14, 2015, 21:49:11
Šajzika je moj najbolji lega na neviđeno a ova dva zajebanta su sigurno izdali po pet-šest knjiga na temu pecanja kad sve znaju-sve treniraju. Svi znate tko je Karol  Čapek, e on je rekao "zamislite kakva bi samo tišina zavladala svijetom kada bi ljudi pričali samo o onom šta znaju". Ja bih vjerovatno cijeli život šutio ali neki izgleda usta ne bi zatvarale. Ne dirajte nam Džonsike vi kupci nekih proizvođaća motora koji prave i sintisajzere :stripii:

E pajdo ne stigne se pisati knjige!
Posljednjih dana riba nenormalno grize  :rofl2:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Citat: šajzika  u Srpanj 14, 2015, 21:51:40
Hebem ga ja ak ne otvorim johnson klub osijek :stripii:
Jedino jel nekoc ima 20 za prodAt ?

Ne johnson....vec klub umirovljenika   :pije:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Citat: pajdo77  u Srpanj 14, 2015, 21:49:11
http://www.jnj.com/

pajdo77

E nisu to ti johnsoni, to su im bratići osnovali firmu jer kad se voziš sa johnsonom upišaš se od straha pri toj brzini a i frizura im se razbaruši zbog propuha pa onda pelene,šamponi i ostale mikike, na kraju krajeva vidiš i da su i u toj industriji najači. Nema tu zeke-peke,čega se god ti johnsonovi dovate a ono svjetski broj jedan,oš se vozit,oš se usrat :rofl2:

umpahpah

jako dugo nam naša majka Dravica nije bila ovako niska!!!!  :toothy9:

Kugla

Zgodan ti ovaj smajlić, heheheh sva riba u lavoru  :toothy9:

maverick

Ja se nadam da ce krajem slijedeceg tjedna pasti i neki rekord u temperaturi drave...dolazi pakleni tjedan a mala je voda

pajdo77

Drava opada ali slabo ovi pomjeraju bove dok netko ko ne poznaje teren ne odvali pola čamca na nekom sprudu. Prije par dana zelena bova bliže obali nego otok kod ribarskog u doljnjem gradu. Držiš se propisa i završiš u Podravlju nekome u bašti :stripii:. Prolazio sam jučer ali nisam gledao jesu je pomjerili pa ovim putem upozoravam dečke da malo pripaze na ovaj dio ako se noću vraćaju sa Dunava. Na brzinu izroni neki komad pjeska koji tu jučer nije bio. Što se Drave tiče za kupanje super jedino me muči taj ulazak u vodu(godine polako dolaze).

maverick

Da...kod nas se svake godine netko zabije u pijesak...a drava ce ovih dana ispod -100