Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

onda vjerojatno i dunav ide gore??

pajdo77

Po Mađarima od sutra opet u opadanju i to metar u dva-tri dana. Kakav je to vodostaj cijele ove godine Bože sačuvaj.

maverick

Citat: maverick  u Studeni 13, 2016, 22:29:41
Pa metar gore...metar dole... :icon_scratch: Ali sta da se radi na vodu se mora  :uf:

:stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

Na Hydroinfo predviđaju porast Drave kod Osijeka oko 1,5 m?  :icon_scratch:

maverick

Poprilične oborine i dva dana juzine...topljenja ce svakako biti...mozda ne bi bilo ni lose da dodje i pokida taj led...

vedro

Citat: ht  u Siječanj 11, 2017, 10:26:53
Na Hydroinfo predviđaju porast Drave kod Osijeka oko 1,5 m?  :icon_scratch:
nista od topljenja i porasta.

pajdo77

Gledam na Hidroinfu dolazi nam porast preko metra-metar i pol. Sad kad malo ugrije pa bi čovjek mogao malo zbrisati na vodu počet će voda ludovati.

majstor

Kod Botova (Koprivnica) unazad 3 sata počela rasti 20 cm, ali još minimalna. Mjesto gdje lovim Amure i Šarane sada 75 cm vode. Minimalac. Mi od Vas ne dobivamo smuđeve, pa ne damo vodu. :takoje: :wave:

šajzika

Taman za vikend. Em dodje voda em riba i povoljna temperatura. Idemo ganjat zimskog.smukija
Audentes fortuna iuvat

joker

svidaju mi se ove izjave
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

I voda ce odnijeti zaostali led  :ok:

miha

i onda nastavak zime sličan onoj iz 2012... znači još nije rekla sve ...

šajzika

Samo nek roka. Meni treba jedan izlaz prije lovostaja
Audentes fortuna iuvat

maverick

Da Miha..vjerojatno ce biti tako. Ali kazu da ce biti toplo ljeto...tko ga zna vise