Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

Kao prvo opce nismo nadrkanci, a kao drugo 80% nije istina. Pitao sam koliki ima kroz šumu, rekli su 300m. Prava istina je 1200m. Rekli su da dodem u pola 3, hop poziv u 1 i pitanje gdje si, reko rucam. Ajd ubrzaj proces za 10min dodi kod marija. Ja neiskusno na brzinu pojedem i gas. Dosao kod marija , a tamo promjena plana, ejj lega odmori malo imamo jos ovdje posla. Sjebali su ki cijeli dan!!! Nateglio se ko konj i onda me javno prozivaju da nisam nista radio. Ja u zivotu neprijatelje ne trebam pored ovakvih prijatelja. Jos me posle sljake zovu na cugu, alooo nista od toga jedva cekam da pobjegnem od vas :stripii: Kugla tvoj i Denisov ponton je pregledan i dobro su stajali, tu je Marijo bio oke i sve obisao. Da nesto nije bili u redu rijesili bi. Bilo je bas puno konjskih snaga na dravi :toothy12:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja kao da danasnji dan nisam prozivio... :stripii:  A otici cu sutra do Drave ...tko zna...mozda je sve ovo danas bio san  :stripii:  Sutra za kaznu svi u osmicu u Pinokio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

NE nasjedajte na provokacije
zove sve u Pinokio a  Pinokio ne radi.mučki provokator :stripii:

šajzika

Dodjite na Neptun, Marijo ima vez a ja placam cugu kod Pere
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Kakva radna akcija, da je to bilo snimati  :occasion14:

šajzika

Citat: Kugla  u Kolovoz 16, 2023, 22:31:20 Kakva radna akcija, da je to bilo snimati  :occasion14:
Retfala u glavnoj ulozi, kao partizanski film
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: hranki  u Kolovoz 16, 2023, 22:02:36 NE nasjedajte na provokacije
zove sve u Pinokio a  Pinokio ne radi.mučki provokator :stripii:

Sta je sad...Godisnji  :sha:  Onda nista ionako mi je previse druzenja bilo jucer  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Godišnji.to ti odgovara.prebaci poziv u podrum  :stripii:  :stripii:  :stripii:

tutnja

Radi Sanja ako Pinokio ne radi

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

maverick

A mogao si i navratiti jedan dan...moze i Sanja...moze i podrum... :ok:

pajdo77

Kod mene bi bilo taman da ode još dva metra dole.

tutnja

Citat: maverick  u Kolovoz 18, 2023, 09:16:21 A mogao si i navratiti jedan dan...moze i Sanja...moze i podrum... :ok:
Mogu kad god, vremana bar imam

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

pajdo77

Opadni još pola metra hebem ti sve da ti hebem. Vrijeme je. Ni dozvolu ove godine nisam vadio zbog te vode usrane. Ja sjeo i zabacio nisam ove godine zbog te iste vode. Da mi nije čamac zbog te usrane vode otišao na Ušće opet zbog te vode ja u njega ove godine ne bi sjeo. Pa hebote dokle više ćeš me hebat? Propala mi godina zbog hebenog vodostaja. Nevjerovatno.

ossa

Ni ja nisam kupio. Dogodine ću možda.  :baba:  :stripii:
Naidju krize, drukcije grize...