Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Pa nisam digao ni onu člansku iskaznicu il šta je već,bitno da sam ju platio. Šta ću vadit dozvolu kad pecat ne idem. Ja po hladnoći ne idem na ulicu vidjet jel ima pošte u sandučiću a ne da idem na vodu. Pecam isključivo ljeti nakon lovostaja i to dok mogu bit na vodi u bermudama,kad već treba trenerka za mene sezona gotova. Ove godine zasrala voda tak da ništa od pecanja. Eventualno neka dnevna ako i ona.

rale2505

Citat: pajdo77  u Kolovoz 24, 2023, 11:31:58 Pa nisam digao ni onu člansku iskaznicu il šta je već,bitno da sam ju platio. Šta ću vadit dozvolu kad pecat ne idem. Ja po hladnoći ne idem na ulicu vidjet jel ima pošte u sandučiću a ne da idem na vodu. Pecam isključivo ljeti nakon lovostaja i to dok mogu bit na vodi u bermudama,kad već treba trenerka za mene sezona gotova. Ove godine zasrala voda tak da ništa od pecanja. Eventualno neka dnevna ako i ona.
Nemoj zaj... ti nemaš sandučić za poštu.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

Goran

Pajdo to si onda krivi hobi izabrao.

pajdo77

Pa u moje vrijeme se znalo da toplo vrijeme počinje u travnju,u svibnju se već kupalo i takvo vrijeme je trajalo do listopada. Dakle imalo se tu vremena pecati tjekom godine. Nije u kolovozu kao prije desetak dana jutarnja temperatura bila 12 stupnjeva. Nije do mene već do ludog i nepredvidivog vremena zadnjih godina. Ja sam ostao isti,ne volim zimu od kad sam prohodao.

Goran

Jel ide voda gore i ne? Valjalo bi jos nekih 20tak cm dolje,to bi bilo idealno. Pitam za druga.  :laughing7:

retfala

Sad je u stagnaciji i blagom padu, ali ce za par dana narast 30-40cm

maverick

Ako Dunav ide ta tri planirana metra gore...donji dio Drave od Osijeka ce isto ici toliko
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

To znači da Drava staje, koči je Dunav, znači biće mirnija, bolja za pecanje, a mogla bi i dunavska riba da se pojavi... Vrijeme će biti za pecanje na Dravi  :takoje:

maverick

Svakako i ja mislim da ce riba uci unutra  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Goran

Ovaj tjedan sam na godisnjem,planiram sri-cet-pet  na dravu,taman bi moglo se poklopit da budundobri uvjeti.

dravski pecaros

Ovo sam našao na internetu e sad koliko će biti točno ,prognoziraju opet jako veliku dravu..

pajdo77

Ovu godinu na ovakav vodostaj može ublažiti jedino da mrena ne zahebe u jesen.

pajdo77

Koja luda voda,u 1 opadne 5 cm a slijedeći sat dođe 13 ako oni to dobro pišu a inače dolazi par cm na sat. Ništa od te rijeke ove godine